Inget nytt

Eftersom de inte händer nått speciellt i mitt liv så har jag inte inspiration till att blogga, har liksom inget nytt att skriva om. Jag väntar på jobbsvar å under tiden så hänger jag lite då å då me gamlingarna. =)

Kan dra min vecka i korthet:
Igår va jag hos min svägerska Jenny å hjälpte henne flyttstäda hennes kök, idag jobbade jag, imorn ska jag träffa cissi å mattis, på torsda ska jag försöka tvätta om jag får tid, på freda ska jag fira min systerson som fyller år, å nångång i helgen far vi till ullared.
Japp, de e allt som händer. =)

// Miss Universum

I väntans tider..

Igår kom jag hem från Örebro, jag var bara där ett dygn, men hann träffa både Torsken å Bananen flera gånger (jag sov ju hos Bananen så de kanske inte var så konstigt). =)
Intervjun gick bra tycker jag, så nu e de bara att vänta på svar.. jag hatar att vänta! Men men, får roa mej me annat under tiden. T.ex. ska jag till Karlstad i helgen å träffa Sandri å Christian! Ska bli så roligt! Jag tror inte jag har träffat Sandri sen examen faktiskt. Så jag hoppas på en rolig helg. =)

Jahopp, nu ska jag städa å tvätta. Nått vettigt får jag ju göra när jag e hemmafru. =)

// Miss Universum

ps. mary: jag var den nionde personen som dom intervjuade å dom ska ta in fler, men hur många som har sökt vet jag inte. ds.

Nervös? Lite grann bara...

Bra lite lagom.. inte alls mycke.. elle?? KLART JAG E NERVÖS! Men jag tror de kommer gå bra. =) de värsta e att jag går runt å hoppas för mycke, bygger upp planer på vad som händer om jag får jobbet. De e många som har sökt så min chans e inte överdrivet stor. Jag vill inte hoppas för mycke, då blir jag ju ännu mer besviken om de blir ett nej.. men de går inte att låta bli att drömma lite.. 

Om tre timmar går tåget iaf, då ska jag träffa torsken å ännabännäna å ha lite roligt innan de stora allvaret imorn. =) 

// Miss Universum 

Besök hela helgen

I lördas fick jag besök av Ännabännäna å hennes sambo, dom stannade till igår. De va fruktansvärt kul! Vi har inte setts på jättelänge så de va verkligen dags nu. =) Jag å Ännabännäna e ju helt klart bäst på att spela spel, inget snack om saken. =)

I fredas va jag hemma hos mor å far, där va min bror me familj å hälsade på. Har inte träffat dom sen examen så de va oxå på tiden!
Så hela helgen har bestått av besök å bara roligheter. =)

På onsda ska jag till Örebro på intervju, då får jag även träffa Torsken å de e oxå helt klart dags nu! Hela dan idag å imorn ska ägnas åt tolkövningar, de va ju ett tag sen nu.. e sjukt nervös inför hela grejjen, men de ska nog gå bra.. de SKA gå bra. =)
Dags att börja jobba!!

// Miss Universum

The Ark

Igår var jag å Cissi på Liseberg å kollade på The Ark! Dom e så fantastiskt bra så de finns inte! Ola Salo sjunger underbart bra, har en fantastisk utstrålning å scennärvaro å dessutom snygg. Kan inte bli bättre! =) Självklart glömde jag kameran hemma, men jag fick nåra mobil-bilder som blev okej.

Tre klädombyten, mycke ljusshow, bra sångval, underbart alltihopa. =)

Dessutom åkte vi bergodalbanan två gånger å radiobilarna en gång. Åså försökte vi vinna chokla, men misslyckades. Men va gör de efter en sån perfekt kväll. =D

// Miss Universum

Sökning pågår

Håller på att skicka ansökningar å jagar chefer! Nu ska de väl ge resultat hoppas jag!

// Miss Universum

Grillning å party

De e va jag har haft för mej i helgen, grillat å kalasat. I fredas var jag, Tobbe, Cissi å Mattis hos Tobbes å Mattis kusin å hans tjej å deras lille son, å grillade. De va en mycke trevlig kväll. =)
Igår va vi på 25 x 2 års fest me grillning. De va en hel del folk där, många som man inte hade träffat på länge så de va apkul! Å idag har vi väl inte ansträngt oss alltför mycke. Ätit kinamat å kollat på film. =)

I fredas va ju som ni vet, min sista dag på jobbet. Men jag har redan fått tre nya dagar nästa vecka då jag ska jobba å fler dar lär de bli. Men nu e de dags att höra av sej till tolkcentraler igen. Hösten närmar sej å folk kommer tillbaka från semestern å då får dom höra från mej igen. =) hoppas jag får lite positiva besked den här gången..

Men först ska jag börja min ledighet me att träffa Sanna imorn, å jag känner på mej att de blir lika roligt som vanligt. =)

// Miss Universum

Sista kvällen

Ikväll jobbar jag kväll för sista gången enligt schemat. På freda e sista dagen jag jobbar å de känns skönt! Nu kan jag bestämma själv när jag vill jobba (när dom ringer alltså). Annars händer inte så mycke.. ingenting.. alla andra blir kallade på intervjuer å får frilansa men nicht ich.. Jag e så fruktansvärt kluven i vad jag vill göra! Ja, jag vill jobba som tolk såklart, men om de inte går nu så måste jag ha en plan B.. vad? Hur länge ska jag å tobben bo här innan vi kan å orkar flytta till en större lägenhet? Tänk om vi flyttar till nått större å då får jag jobb nån annanstans å då ska vi flytta igen..? Ska tobben behöva ge upp sitt band å studio för att flytta me mej? Jag längtar tillbaka till örebro, men de e skönt att va hemma igen faktiskt. Nära familjen å gamla vänner. Å samtidigt vill jag va i öret.. nä usch.. jättekluven.. många tankar.. först å främst får vi väl se var/om jag får jobb å sen utgå från de..

Förresten, en helt annan sak. Igår försökte jag baka tunnbröd. "De e sååå lätt" sa min mor. De va de inte alls! Degen va jättedegig å svår att kavla ut. Enligt receptet skulle man få ungefär sju tunnbröd. Jag fick knappt tre stycken jättetjocka! =( så "lätt" va de! Men dom va goa iaf, de går inte att rulla dom, men som sagt goa ändå. =)

Nu ska jag göra mej i ordning å sen dra till jobbet!

// Miss Universum

Ölandsbilder

Här kommer bilder från Öland. =)Stugan vi bodde i.


Glada trots regnet.Haha, ser ut som att han inte har nåra armar. =)

// Miss Universum

Gäsp

Idag sov jag till kvart i ett. De har jag inte gjort på hundra år typ. Fast jag gick faktiskt upp vid sju-tiden. Tobbe försov sej så jag fixade frukost till honom. Å när jag ändå va uppe så passade jag på att slänga i en maskin tvätt, åka till coop, äta frukost, hänga tvätten på tork å läsa ut en bok. Vid tio somnade jag om å vaknade inte förrän kvart i ett. =)
Som ni kanske förstått e jag ledig idag! Ska jobba lör å sön, men de e min sista jobb-helg så de känns inte lika tungt! Ikväll ska vi till tobbens syrra jessi på midda. Alla tobbes syskon me familj kommer, plus hans å mina föräldrar. Blir nog väldigt trevligt! =)

Nu ska jag börja läsa en annan bok! =)

// Miss Universum

Mc-körning

Igår körde jag mc för första gången! Jag som inte ens har haft en moppe har nu fått för mej att nångång i livet få mc-kort. Jag började att övningsköra på Mattis mc som e ganska liten, men den va lite för tung för mej så jag ramlade/flög. Men klarade mej! Så då provade jag en mindre mc som tillhör Tobbens kompis å de gick mycke bättre. Ja, nu låter de som jag värsta körde, nja.. åkte fram å tillbaka nåra gånger på ettans växel. =) De e mycke svårare än va jag trodde å jag va faktiskt mer skrajjsen än va jag trodde att jag skulle va.. Så jag å Tobben har bestämt (eller Tobben har bestämt för han blev så rädd när jag ramlade) att jag ska börja lära mej köra å växla på en moppe först å sen allt eftersom öka storleken å till slut sitta på en mc. =D

Nu måste jag laga mat, ska snart iväg till Tobbens syrra!

// Miss Universum

8 dar kvar

Nu e de endast åtta dar kvar på jobbet!! De e så skönt att de snart e över, men samtidigt betyder de att sommaren snart e över. De e andra augusti idag å hösten närmar sej.. tragiskt att sommaren alltid e så kort. Men de har vart en härlig sommar me mycke sol å värme så i år tänker jag inte klaga! =) Förutom att sommaren å jobbet tar slut, tar även min inkomst slut.. Ja, jobbet har ju redan sagt att dom kommer ringa in mej när de behövs folk (vilket e alltid) så helt fattig å sysslolös kommer jag inte att va, men jag e ändå arbetslös. Sitter här å väntar på mitt tolkjobb som aldrig kommer.. Men men..

Jag läste ett stycke ur boken Martina-koden, där hon skriver om sin skådiskarriär, vilket stämmer in rätt bra på min tolkkarriär.

"Eller vaddå rulla på? Ärligt talat är det väl mer som om en stor häst som har legat död i flera veckor plötsligt rör lite på ena örat. Och att det sen visar sig att det bara blåste lite på örat. Typ så mycket rullar det på med min skådiskarriär (läs tolkkarriär)!"

// Miss Universum

RSS 2.0
Test