Promenad = blåsa

Igår va jag me Bias hela dagen. De va skitkul! =)  å eftersom de va så fint väder bestämde vi oss för att ta en promenad. Jag tror vi gick 1½ timma, de kändes inte så länge eftersom vi pratade hela tiden, men de märktes på fötterna. Varför? Jo, jag hade på mej mina högklackade stövlar! Inga bra promenadskor, men de gick faktiskt förvånadsvärt bra att gå i dom. Å nu har jag övat tillräckligt till examen iaf. =P Jag har en lite blåsa under högerfoten, men annars mår fötterna bra. = )

Nu ska jag snart till mor å far en sväng, ska äta middag å hämta min beställning från ullared! =)

// Miss Universum

Två skräckisar å godis

De e va jag har gjort idag, kollat på två skräckisar å ätit godis. =) de e en tradtion som jag å Sanna har. Men först lunchade vi stan, sen gick vi en sväng på stan å sen bänkade vi oss framför filmerna. Å för en stund sen kom jag hem! De e lika roligt å underbart varje gång att träffa henne!! Å lika sorgligt varje gång jag åker hem å vet att nu dröjer de flera veckor tills nästa gång.. Men iaf, roligt va de! =)

Nu ska ja slappa framför tv:n å sen sova, för att imorn träffa Bias, de va längesen å kommer bli jättekul!! =D

// Miss Universum

Påsklov!!

Så skönt, så behövande!! =D tobbe fick tyvärr jobba idag, men jag sov ut länge! Jag å Elsa rättare sagt, hon e t.o.m. latare än va jag e. När jag väl gick upp så sov hon en halvitmma till.. sådan mor. =P åså åt jag lite ostbågar till frukost, de får man när de e lov. Men sen va jag duktig å åt macka å drack te oxå. =)
Idag ska vi en liten sväng på stan, sen ikväll ska vi på 25+25 års fest. Två kompisar har nyligen fyllt år å ska ha festen ihop ikväll. De ska bli så roligt, skönt att jag för en gång skull inte e Örebro så jag kan va me. =)

Ja.. de va nog allt tror jag. Nu ska jag dammsuga så karlen blir gla när han kommer hem efter en hård arbetsdag. =P

// Miss Universum


Sista pluggdagen!

Då va den allra sista pluggdagen avklarad! Nu e de bara att se framemot tanzania å praktiken! Men allra först ska jag börja me att njuta av mitt påsklov som börjar på fredag! Ett lov som kommer alldeles lägligt! =D

Nu ska jag kolla på "de okända". =)

// Miss Universum

Tv-kväll!

Ikväll gå veckans bästa program på tv, så jag sitter bänkad i soffan! =)

Nu e alla utvärderingar å alla avstämningar över så nu e plugget klart! Vi har mycke att göra i skolan imorn, men sen e de över! Inga tuffa lektioner, inga fler läxor! Fatta hur underbart de e!! =D Men de märks att de har varit en tuff period i skolan, humöret går upp å ner hela tiden. Som tur e så har jag en underbar pojkvän som orkar me mej å får mej gla igen! Å jag ska inte glömma mina vänner heller som stöttar mej hela tiden, fast att dom måste stå ut me mej när jag e sur. Men på freda börjar påsklovet å sen börjar allt de roliga! Så då kanske man blir lite normal igen. =)

// Miss Universum


Vänner å pojkvänner

I helgen fick jag äntligen träffa min underbara gosepos! Som jag hade längtat! Nu e de bara en vecka tills nästa gång vi ses å de kan man överleva. Men tre veckor va en nära-döden upplevelse. Vi har myst hela helgen å de har vart så skönt.
I fredas va de bara mys, på lördan gick vi en sväng på stan å på kvällen umgicks vi me vännerna. En riktigt trevlig kväll va de! =) å idag har vi oxå bara tagit de lugnt. Asgött!!

Å nu e de dags att plugga. Jag ska plugga i två dar till sen e de över!! Sen e de typ inget plugg kvar! HUR UNDERBART E INTE DE?! =DD

Ha´re gött, igelkött!

// Miss Universum


En bra dag!

Jag klarade mej! Jag slipper omprov! =) elle, omprov hade väl gått bra, men de viktigaste va att dom godkände min utvärdering. Jag va så nervös när jag gick in så jag glömde andas, men började igen när jag fick veta att de hade gått bra. =) tyvärr gick de inte bra för alla i klassen å de tycker jag e tråkigt. =(

snart kommer tobben hit!! =D vi har inte setts på 3 VECKOR!!!! så de ska bli underbart att träffa honom igen! =)

// Miss Universum


Överraskad.. nope..

Smäll efter smäll. Blir inte ens förvånad längre över skolans surprisar.. Men de e bara att bita ihop som dom brukar säga! Återigen e jag gla att jag har så många underbara vänner som stöttar en hela tiden! Bara tolv veckor kvar! =)

// Miss Universum

Hemmaplugg

Idag får vi plugga hemma! De e så skönt att göra de, man kan sitta vid sin egen dator som inte krånglar, kunna ha på sej mysbyxor å man får ta raster när man vill! Jag har faktiskt jobbat på bra hela förmiddagen, så nu ska jag ta mej en välförtjänt lunch för att sedan fortsätta slita. =)
Ska nog oxå ta mej en promenad i solskenet så jag får lite D-vitaminenergi. =)

// Miss Universum

Vårtecken

Här har jag gjort en lista över tydliga vårtecken:

- Jag har bytt min tjocka vinterjacka mot en tunnare vinterjacka
- Jag behöver ingen mössa på morronen (oftast inte iaf)
- Jag behöver bara ha på mej ett par vantar
- Jag har bara två lager med tröjor på mej
- Jag vägrar använda mina vinterskor (om jag inte absolut måste ha dom)
- Jag hör fåglarna kvittra jättemycke
- Jag har köpt ett par nya solbrillor för att solen skiner så mycke
- Jag kan cykla utan sadelmössa (lite kallt va de, men de gick)
- Jag har inga leggings på mej under jeansen
- Jag är glad!

Så där ja, där har ni min lista. Förstår att ni har väntat länge på den. =P

Förresten så glömde jag ett vårtecken, de e att all snö håller på att smälta så isen under snön kommer fram. Då halkar man me cykeln å slår sej på knät å foten. Knät mår bra nu, men foten gör ganska ont. Men jag vill ju fortfarande ha lite medlidande för knät oxå så när tobbe kommer hit i helgen så ska jag måla dit ett blåmärke så han verkligen tycker synd om mej. Å jag ska nog fixa en väldigt stor svullnad på foten å halta jättemycke, då måste han bära omkring på mej. Å de vill han nog. =)

Sov gott. =)

// Miss Universum


Final!

Igår va de final å den såg vi hemma hos mickis. Hela kvällen va lyckad å rolig! =) Jag hejjade på salem al fakir, men han kom tvåa. Men jag e nöjd ändå. Åh, va ja skrattade när björn gustavsson kom in på scen, mycke roligt. =)

Nu ska jag äta frukost å sen plugga!

// Miss Universum

Lördagsskolan

Imorn e de öppet hus på skolan, så då måste man va där å visa upp sej. Usch, va jag inte tycker om att ha tusen saker att göra plus bli tvingad till skolan på en lörda. Jaja, inte så mycke att göra åt..

Idag satt vi å pratade igenom schemat inför Tanzania! De ska bli så roligt! =)

Ja.. va ska jag göra ikväll.. ja, eftersom jag inte har fått helg än så kan jag ju plugga lite. Usch, va jag klagar. Förlåt.
Om jag ska va positiv så kan jag ju berätta att imornkväll e de melodifestivalfinal, å den ska ses hemma hos Mickis. Å de ska bli kul! De e sånna saker som gör att man orkar kämpa vidare. =)

Förresten, nått som jag inte kan rekomendera att dricka e Dukoral. De e bra om man ska till Tanzania å inte vill bli dålig i magen, men om man e lite törstig så ska man inte dricka de. För de smakar typ bajs. =P

// Miss Universum

Tack å lov för vetekudden

Å tack å lov att jag fick en sån i födelsedagspresent för nåra år sen! Kunde inte behöva den mer än va jag gör nu! Jag har så ont i axlarna så de går upp i huvudet å gör så jag bara vill gråta. Vissa dar e värre än andra å ida e de värre. Antagligen för att v har haft avstämning, då spänner jag mej extra mycke.
På tal om avstämningen så tror jag det gick bra. Visst, de finns alltid tusen saker man kan göra bättre, så även denna gången. Men jag e ganska nöjd ändå.. frågan e ju inte va jag tycker utan va lärarna tycker..

Idag e de exakt en månad kvar till jag sitter på ett flygplan å hyperventilerar av nervositet. Har bara flygit en gång innan, då till luleå, å de va bara en timmas resa. Men nu ska jag flyga 14 timmar! Jaja, de går nog bra. De känns så overkligt att åka till Tanzania. Jag har pratat om de så länge, men inte riktigt förstått att de e verkligt. De ska bli så roligt, men lite pirr i magen har jag allt. =)

Nä, nu ska jag gå å värma på vetekudden igen å sen börja studa. Nu har jag verkligen ingen tid att slöa.. blä..

// Miss Universum

Söndag!

Igårkväll va vi hos Ännabännäna å Erik å firade deras födelsedag. De va en jätterolig kväll, men ack va trött jag va. =) Idag ska jag inte göra alltför mycke, har precis ätit frukost- rostat bröd å te, så gott! =)

Ja, jag ska nog försöka mej på de där personliga brevet igen oxå.. jag säger de jämt, men jag kommer aldrig igång. Jag kommer ju aldrig få nått jobb om jag inte skriver den skiten. Men jag kanske kan locka till mej ett jobb me min oumbärliga charm. =P elle så ska jag ringa å skicka sms till alla fem gånger om dan, de gör nog mina chanser större, haha.. =P

// Miss Universum


Örebro-schlager!

Ikväll sänds melodifestivalen från Örebro, de tycker ja e roligt! Åså e de födelsedagskalas hos Ännabännäna å Erik, tema schlager! Kan de bli bättre?! =)

Ska strax göra mej i ordning sen ska de sjungas schlager så de står de härliga till. =D

// Miss Universum

suck...

Jag blir så trött på mej själv.. när jag äntligen har sovmorron å får sova hur läääänge jag vill, vaknar jag nästan exakt 8.00. Klarvaken dessutom. Nu har jag ätit frukost å ska snart gå å träna. Känner mej som en pensionär som hinner göra massa saker innan klockan ens har blivit 12.. men då får jag ju sova midda sen, sånt gör man när man e gammal. =)

// Miss Universum

Slutkörd, men nöjd.

Då har jag nu kommit hem efter att spenderat tre dagar i stockholm me att dövblindtolka. De har vart jätteroligt å man har lärt sej en hel del nya saker, men nu e jag helt slut. Kommer somna snabbt ikväll. =)

Igårkväll var vi på en "blindrestaurang", servicepersonalen va synskadade och de va kolmörkt. Inte en endaste lampa va tänd, de enda i lilla ljuset dom hade va en lykta i entrén, men annars becksvart. De va mycke spännande att testa hur de kan va att vara blind. Jag kan säga att de e inte lätt att försöka få mat på gaffeln när man knappt vet vart maten e, så man blev väl lite frustrerad ibland. Men de va väldigt roligt. =)

Nu ska jag duscha, äta å sova för att aldrig mer vakna... typ.. =P

// Miss Universum

Ingen tid till att slöa

Då har skolan dragit igång, känns som om man aldrig har haft sportlov för jag e redan trött. Dagen började me dövblindtolkning, efter de rollspel (fast då tolkade jag inte) å slutligen bildtelefontolkning, vilket va otroligt roligt! =)

Imorn e de dags för en tredagars resa till stockholm för att dövblindtolka.
På freda e de nån konferans hela förmiddagen.
Å sen ska jag sova. Förutom på lördakväll såklart. =)

// Miss Universum

RSS 2.0
Test