Helgen!

I fredas kväll kom torsken å sandri hit. Dom kom rätt sent å vi skulle upp tidigt nästa dag så de blev bara lite tjöt innan de va läggdags.
På lördan gick vi upp runt halv sex för att åka till ullared! Vi hade kommit fram som beräknat om inte jag hade missat en avfart å om gps:en inte hade visat oss värsta omvägen genom alla byar som finns. De va jättefint landskap me all snö, men jag va liiite smått irriterad över att vi hade hamnat fel. Men till slut kom vi fram. Vi shoppade å shoppade å shoppade, runt åtta timmar tror jag. Hade lite ont i rygg, ben å fötter när vi va klara. Men nu e nästan alla julklappar handlade! =) Tanken va att vi skulle gå ut på kvällen, men de blev istället sällskapsspel å mys. =)
På förmiddan idag åkte torsken å sandri en snabbis till ullared igen å sen hem till örebro.
Jag har bara softat, har börjat packa nu äntligen, bara tre dar kvar!! Wiiii! =D
Jag å tobbe tog en paus å kollade på "snabba cash" innan, har hört både bra å dålig kritik, men jag tyckte nog varken elle. Den va verkligen inte bra, men den va inte jättedålig helle så.. okej film.
Nu ska jag packa lite till, kan inte låta bli. Alltså, de klart att man ska packa när man ska flytta, men vi bor ju rätt litet å allt vi använder e framme så jag kan inte packa ner allt för mycke redan nu. Men lite grann. =)

// Miss Universum

Ner i diket!

Åkte hemifrån kl 6 imorse till ett uppdrag. De snöade som aldrig förr å de va kolsvart ute. När jag va halvägs kommen fick jag sladd, snurrade runt å landade i diket på andra sidan vägen. Tack å lov att de inte kom nån mötande bil, för då hade de smält! Fy, de va de äckligaste jag har varit me om, att bara tappa kontrollen så där.
Men jag mår bra! Har lite ont i nacken, men läkaren sa att de inte va nån fara. Bilen fick bärgas till närmaste verkstad å brukaren blev tyvärr utan tolk. Men jag e gla att de gick så bra som de gjorde!

De e hemskt att se va få de e som stannar när de har hänt en olycka. Jag tror ca tjugo bilar, en traktor å två lastbilar (som hade kunnat dra upp mej) åkte förbi mej innan nån stannade. Efter en stund va de två bilar som frågade hur jag mådde å sedan åkte vidare. Men den tredje bilen stannade kvar tills bärgaren kom, fast han inte behövde. Han ville va säker på att allt gick bra. Jag e så tacksam över de, jag va ju trots allt lite chockad så jag fick sitta i hans bil å värma mej å bara prata allmänt till bärgaren kom. Tänk att de finns människor som bryr sej! Så tänk på de, ser ni en bil i diket, kolla läget, även om du tror att han har fått hjälp, kolla läget ändå!

Nu ska jag sova lite.. e aptrött. Härlig start på veckan! Ska nog stanna inne ett par dar nu.

// Miss Universum

De går framåt!

Igår ringde jönköpings tolkcentral å frågade om jag ville frilansa åt dom, å de ville jag såklart! Så har jag plötsligt två frilansjobb! =D jag e så gla så de finns inte! Å nu e de bara elva dar kvar tills vi flyttar! Underbart! =D
Ibland e livet bra. =)

// Miss Universum

RSS 2.0
Test