Livet i korthet

Tänkte bara uppdatera lite snabbt va som händer i mitt liv just nu. Bloggar inte så mycke längre, har ingen lust. Men så fick jag lite lust idag för en snabb rapport.

Jag har fyllt 25, men de vet ni. De ni inte vet e att min å tobbes 25-års fest blev jättebra! Alla hade klätt ut sej å verkligen gått in för de så festen blev jätterolig å lyckad! =D

Jag jobbar som tsp-tolk ibland, så roligt! Jag har även köpt min alldeles egna GPS som verkligen underlättar mitt liv när jag jobbar, så tack den som uppfann GPS:en!

1 dec ska jag å tobben äntligen bli sambos på riktigt! Alltså, de e vi ju nu me, men jag bor ju i hans lya, men nu ska vi flytta till en tvåa! Dels ska de bli roligt att få något eget tillsammans å dels ska de bli underbart me ett till rum! Dessutom e den nya lägenheten bara nåra hus bort, vilket vi e apglada för eftersom vi trivs i detta området.

Så just känns allt rätt bra faktiskt. Ett tag va de lite jobbigt när man inte visste hur de skulle bli me jobb å allting, men nu känns de som att man har kommit igång lite grann å i samband me flytten så har jag nånting roligt att se fram emot trots höstmörkret.

Ja, så nu vet ni de. =)

// Miss Universum

Tråkväder

Idag e de regnigt, kallt å lite blåsigt. Inte alls roligt väder. Då längtar jag efter sommaren.


Den här bilden tog jag när jag va å promenerade en gång i somras. Bilden e väl inte så fin, men den visar den blåa himlen å dom gröna träden. Varför e sommaren så kort?

// Miss Universum

Nykomling!

Jag har ju glömt att berätta att vi har fått en nykomling i familjen! Tobbes syster Jessica födde i torsdags, (30 september), en liten Liam blev de! I söndags fick vi träffa honom!


Här kikar han nyfiket fram.


Stolt morbror!


Här sover han nöjt i barnvagnen.

// Miss Universum

Kostymplanering

Om två veckor har jag å tobbe våran 25-års maskeradfest. Jag vet vad jag ska va å egentligen e de inte så svårt att hitta kläder till de. Jag vet ju exakt hur jag vill se ut, men hittar inte dom sakerna å jag blir TOKIG! Stans "bästa" maskeradaffär hade ju ingenting! Om dom e bäst i stan så undrar jag hur dom andra e.. förresten vet jag inte ens om de finns fler maskeradbutiker.. haha, de förklarar ju allt. Svårt att va bäst då. =P
Ja, nog om de. Måste sitta å fundera lite nu över min kostym. Å jag e sååå nyfiken över speciellt två personers kostymer, har ingen aning om vad dom håller på me. =P

// Miss Universum

RSS 2.0
Test