Livet i korthet

Tänkte bara uppdatera lite snabbt va som händer i mitt liv just nu. Bloggar inte så mycke längre, har ingen lust. Men så fick jag lite lust idag för en snabb rapport.

Jag har fyllt 25, men de vet ni. De ni inte vet e att min å tobbes 25-års fest blev jättebra! Alla hade klätt ut sej å verkligen gått in för de så festen blev jätterolig å lyckad! =D

Jag jobbar som tsp-tolk ibland, så roligt! Jag har även köpt min alldeles egna GPS som verkligen underlättar mitt liv när jag jobbar, så tack den som uppfann GPS:en!

1 dec ska jag å tobben äntligen bli sambos på riktigt! Alltså, de e vi ju nu me, men jag bor ju i hans lya, men nu ska vi flytta till en tvåa! Dels ska de bli roligt att få något eget tillsammans å dels ska de bli underbart me ett till rum! Dessutom e den nya lägenheten bara nåra hus bort, vilket vi e apglada för eftersom vi trivs i detta området.

Så just känns allt rätt bra faktiskt. Ett tag va de lite jobbigt när man inte visste hur de skulle bli me jobb å allting, men nu känns de som att man har kommit igång lite grann å i samband me flytten så har jag nånting roligt att se fram emot trots höstmörkret.

Ja, så nu vet ni de. =)

// Miss Universum

Kommentarer
Postat av: Torsken

glad för din skull =) men nu försvann ju allt mitt hopp om att du ska komma tillbaka =,(

2010-10-28 @ 08:19:29
URL: http://torkselain.blogg.se/
Postat av: a

Det är nu det börjar=)

2010-10-28 @ 16:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test