Softardag!

Idag e jag ledig. Skönt! Solen kommer fram lite grann då å då så jag ska passa på att gå en promenad, för man vet aldrig när de börjar regna igen! Dom senaste dagarna har de ÖSREGNAT konstant! Igår när jag skulle åka hem från ett uppdrag regnade de så mycket så jag såg inte vägen! Då e de mycket regn!
Så som sagt, de gäller att passa på när solen e framme. Jag ska gå ut om en liten stund, Elsa la sej precis i mitt knä för att gosa å jag tycker de e så mysigt, så promenaden får vänta lite. =)

I övrigt.. inget nytt.. eller jo! Tobbe har köpt en bil! =D så skönt att ha två bilar! Mitt jobb kräver att jag har bil så om jag jobbar samtidigt som Tobbe vill iväg får han snällt sitta hemma!
Nu i sommar har han iåfs tagit mc:n om jag har haft bilen, men de börjar bli lite för kallt för de. Å ibland när han åker iväg på kvällarna så e de ju jag som e "fast" här hemma. Så nu slipper vi pussla vårt schema för att båda ska ha bilen. As najs! En liten röd golf blev de för en billig peng. =)

Bröllopsplaneringen går sakta, men säkert framåt. =)

// Miss Universum

Dumma lilla by!

När man ska gifta sej, å inte e rik, så e de väldigt dumt att bo i en liten stad. Eller nu bor vi ju i en liten större stad, men vårt bröllop ska ske i den lilla staden. Å där kryllar de inte av festlokaler! Särsklit inte när vi INTE vill ha catering!

Vi har hittat en väldigt mysig, billig lokal, nära kyrkan å staden. MEN de finns inga möbler eller porslin så det får vi hyra nån annanstans.
Sen har vi hittat en annan lokal me porslin och möbler, MEN lokalen är ganska ful å ligger mycket längre bort ut på landet.

Japp.. de va dom alternativen.. Om vi hittar allt vi behöver att hyra så e de ju inga större problem (beroende på vad de kostar såklart), men hittar vi inget får de bli den andra lokalen.
Å egentligen, va spelar de för roll! Huvudsaken e att dagen blir rolig å att alla mina nära å kära finns på plats.

Men de e ändå irriterande när de inte klaffar på en gång.

// Miss Universum

Afrika!

Ja, som ni ser så har jag bytt layout. Nej, jag har inte gjort detta själv, snodde den på nätet. Men den ska bli mer personlig me bilder högst upp på sidan, så som jag hade innan, fast nya bilder. De kommer upp så småningom!

Igår fick jag hem afrika-bilder som jag har framkallat så nu ska de sättas in i album å ramar! Äntligen har jag fått tummen ur å börjat me detta, tog bara över ett år! När jag kollar på bilderna känns de så overkligt att jag har varit där å gjort allt de där vi gjorde. Jag kan längta tillbaka lite. Inte till allt, men till de mesta. Därför ska de bli väldigt kul att göra iordning ett album så jag kan bläddra å drömma mej bort. =)

Idag började jag jobba som tolk igen! Jag har inte tolkat på en månad så jag va lite nervös, helt i onödan! När jag kom dit fick jag veta att jag va en månad för tidig! Så de va bara att åka hem igen. Typiskt att uppdrag alltid blir inställda på morronen. =)

// Miss Universum

Bröllop!

Jajjemen, nu e de very offentligt att de vankas bröllop för herr Krüger å fröken Öberg. =)
I samband me förlovningen friade Tobbe till mej å jag sa självklart ja! Släkt å nära vänner har vetat de länge, men vi har inte varit så offentliga me de förrän nu. Vet inte riktigt varför, men de kändes bra att bara va förlovade först å vänta me att säga de till alla ett tag. Men idag ringde jag å bokade kyrkan 7/7 nästa år så nu vill jag berätta det för alla! =D

De ska bli så otroligt roligt, men de känns helt sjukt oxå. Ska jag gifta mej? Bli fru? Känns väldigt vuxet, men bra. =) Å de som känns nästan allra roligast e att Tobbe har alltid sagt att han inte varit så intresserad av att gifta sej, att de känns lite onödigt. Han ville gärna förlova sej, men sen räckte de enligt honom. Och jag har inte tjatat om de heller, jag menar vill han inte så vill han inte. Så därför blev jag så otroligt chockad när han friade! Han berättade för mej efteråt att han har tänkt på de ett tag att de skulle va kul att gifta sej, men han har inte sagt nått för han ville överraska. Å de gjorde han verkligen! E nog världens lyckligaste just nu! Tänk att jag ska gifta mej me världens bästa man! De ni! =)

// Miss Universum

RSS 2.0
Test