Jul, jul, strålande jul!

Då var julhelgen över! Jag gillar julen när man får träffa släkten å man får paket! =) Men oj så fort den går över!
På julafton var vi hemma på förmiddagen å hade lite egen jul, av Tobbe fick jag en väska å en film. Resten av dagen tillbringade vi hos mina föräldrar, där fick vi en massa paket, handdukar, påslakan, böcker m.m, Mycke mysigt å roligt! =)
Igår firade vi julen hos svärföräldrarna, där fick vi ännu fler paket! Nästan alla Tobbes syskon va där, så roligt att träffa alla på samma gång! På kvällen åkte vi på fest me en massa kompisar. Kul! =)
Idag åkte jag till mina föräldrar igen för att träffa två av mina syskon (eller tre egentligen, lillebrorsan har ju varit hemma hela julen) å deras familjer. De e alltid lika roligt att träffa dom, de blir tyvärr inte så ofta!

Jag e ledig hela veckan, så skönt! Jag ska slappa, shoppa å passa på att träffa kompisar. Shoppa ska jag börja med redan imorn, vill ju inte missa alltför mycke på mellandagsrean. =P

I övrigt har jag många funderingar å planer på gång.. fånigt att skriva A när jag inte skriver B, jag vet, men jag vill ändå säga att jag tänker mycke.. berättar mer längre fram.. =)

Ha en bra fortsättning så hörs vi! =)

// Miss Universum

Helgens bravader!

Igår var jag å Tobbe barnvakt till hans systers tre barn å de gick förvånansvärt bra! Men oj va ettåringar e snabba!!
Så fort vi vände ryggen till så rev han ner något så vi va tvungen att ha koll på honom hela tiden! Men vi hade roligt å allt gick bra! =)

Idag har vi fått besök av Cissi, Mattis å lille Leo som han troligen ska heta. Han va så otroligt söt å liten! De känns så roligt att jag får va delaktig i hans liv å se honom växa upp! =)


Leo!


Dom stolta föräldrarna, Leo å gosedjuret han fick av oss idag!

Sen vill jag bara påpeka vilken underbar älskling jag har! Den senaste tiden har jag klagat på min dator, den hänger sej ofta å e otroligt seg. Den e nåra år gammal så den har väl gjort sitt, men jag har inte velat ta mej råd att köpa en ny dator just nu. På förmiddan åkte Tobbe till netonnet för att köpa en sak åt sin pappa å kommer hem med... *trumvirvel* en dator till mej! =D jag blev helt chockad! Han hade hittat den i fyndhörnan till ett bra pris å eftersom jag inte bryr mej ett skit va de e för typ av dator (mina krav e att den ska funka) så tyckte han att den passade mej. Så gullig han e! Å jag kan berätta att den funkar utmärkt! =D

// Miss Universum

Sovmorron!

Igårkväll var jag på tupperwareparty i Ulricehamn. När jag skulle åka hem va de hemskt snöoväder, de blåste, snöade, åskade å blixtrade å man såg ingenting! Jag körde så sakta så jag trodde att jag aldrig skulle komma hem igen, men de gjorde jag ju självklart, de tog bara lite längre tid. =) När jag satt i bilen undrade jag hur de skulle gå att jobba idag. Jag skulle tolka utomhus, inte kul i snöoväder! Men de jag va mest fundersam över var resan dit. Jag skulle långt ut på landet å de kändes inte kul att behöva köra i de vädret, bestämde mej att för att ringa min chef å fråga va han tycker om saken. Vart går gränsen liksom? Måste man alltid åka till sitt uppdrag no matter what eller när anser han att man får ställa in? Skulle precis ringa honom när jag, som ett mirakel, fick ett sms av min brukare att han avbokar mej! =) Så idag kunde jag gott sova vidare medans Tobbe gick till jobbet. Jag vaknade halv tio! Så länge har jag inte sovit på flera veckor! Det verkligen ösregnar ute, jag vet inte om de e halt eller inte, men de känns skönt att jag slapp vara ute iaf. Däremot tycker jag väldigt synd om Tobbe, pratade med honom för en stund sen å han va redan dyngsur! =(

Förutom en timmas uppdrag som jag har i eftermiddag i närheten av mitt hem, så e jag ledig å ska bara ta de lugnt för imorn blir det ingen tid för slappande. Jag å Tobbe ska vara barnvakt till hans systers tre barn! TRE barn! Jag har bara vart barnvakt åt två som mest innan. Tre.. ja, vi får se hur de går. Dom e 8, 6 å 1 år gamla, så min plan e att jag tar hand om ettåringen å softar lite me honom så får Tobbe ta dom andra vildingarna. =)

// Miss Universum

Ett gossebarn!

Nu har Cissis å Mattis bebis äntligen tittat ut, de blev en pojke! Åh, så glad jag e! =D
Längtar till jag får träffa dom alla tre! =)

// Miss Universum


2:a advent!

Jaha, då va de redan 2:a advent! Tiden går fortfarande fort!

I torsdags provade jag bröllopsklänningar me mor min, så roligt, men samtidigt så pirrigt! =) Jag provade tre klänningar å fick en favorit. Jag vill inte skriva för mycke om den, de ska ju va lite överraskning på bröllopsdagen. =P Men jag kan säga att den e vit, lite draperad, figursydd å har lite släp. Jag har ju provat bröllopsklänningar en gång innan å då föll jag för samma stuk så de e nog nått sånt jag kommer köpa. Så jag vet min stil, nu ska jag bara hitta den bästa av dom alla! =)

Sen har jag ju även vart på spa, UNDERBART! De va skönt att komma iväg hemifrån å bara slappna av. Vi kom dit på eftermiddan, checkade in å bytte om till badkläder. Sedan fick jag massage å vi alla bubbelbadade. Efter de va de dags för julbord å oj, va vi åt! De fanns sååå många olika rätter, jag åt som aldrig förr. Dessertbordet va nog de bästa tror jag. =)
Dagen efter badade vi lite till å sen åkte vi hem. Senare på kvällen kom min lillebror hit för att spela tv-spel me Tobbe och jag roade mej me en bok. Cissi å Mattis svängde förbi en stund oxå, fortfarande ingen bebis! >(

Idag va Tobbe tvungen att jobba nåra timmar, stackarn. Jag har softat, tränat en liten stund å sen återgått till att softa. =)

Kommande veckan e full me jobb å lite andra roligheter så de e fullt upp!

// Miss Universum

RSS 2.0
Test