Två roliga ting!

Denna veckan händer de roliga grejjer! =)
Igår, idag å imorn har/ska jag jobba, MEN på torsdag ska jag å mor min (å cissi, om hon kan, hon ska ju föda när som helst nu) kolla på bröllopsklänning! =D jag har provat innan men den affären va inte så spännande.. nu ska till en affär mitt i centrala borås, jag har gått förbi butiken flera gånger å kollat i skyltfönstrena å dom har mycke snyggt! De ska bli roligt! =)

Sen på fredag till lördag ska jag, tobbe, hans syster å hennes sambo, åka på SPA! Hur härligt e inte de?! =) De va så längesen jag fick massage å de behövs verkligen nu! Så ont i axlarna! De ska bli underbart! =D


// Miss Universum 

Helg!

Då va de fredag å helg! De e sjukt va tiden går fort!! Nyss va de måndag å jag längtade till helg å nu e den här! Jag har haft fullt upp hela veckan me jobb å jobbmöten så jag känner mej helt slut!

Idag jobbade jag på förmiddan å efter de träffade jag Daniel. Vi lunchade å fikade ihop ett par timmar, mycke trevligt! =) Sen åkte jag hem, pussade lite på Tobbe å sa hej till två av hans jobbarkompisar som va här, sen stack dom iväg för att käka julbord som deras jobb bjuder på idag.
Själv har jag tvättat å städat lite, plockat fram adventsljusstakarna så de e ljust å fint här inne! Jag har lyssnat på musik, käkat, knaprat på lite godis då å då.. Japp, de e nog allt. =)

Imorn e de lugnt på dagen, men på kvällen e de partajj hos Daniel! Vilket innebär en lugn söndag. =)

De e min helg! Ha´re gött!! =)

// Miss Universum

Tsp-kurs!

Nu har min teckenspråkskurs tagit slut för den här gången! De har varit en jättebra grupp, dom lärde sig snabbt å vi har haft väldigt roligt ihop! =) Dom va så nöjda så dom hade köpt rosor å en massa chokla till mej, plus att en av eleverna hade bakat kakor som va otroligt goda, som vi åt upp på en gång. =P// Miss Universum

Karlstad, here I come!

Idag ska jag till Karlstad å hälsa på min kära vän Sandri som ska ha 25-årsfest! Bananen å Torsken ska oxå dit så de kommer att bli sååå roligt! =D 
Jag e ledig idag å tog sovmorron å de va så skönt! De va längesen jag fick sova ut, underbart! Skönt att va utvilad eftersom jag ska bila till Karlstad själv. Tänkte först ta tåget men de kostar flera hundra kronor mer än om jag åker själv i min bil.
De e tråkigt att tågresor e så dyra! Fast de e Tobbes fel att jag e sent ute!
När jag för några veckor sen kollade va tåget skulle kosta så va de inte så farligt dyrt, men då bestämde vi att Tobbe skulle följa me å att vi då skulle ta bilen. Men häromdan så ändrade han sej å då hade givetvis biljettpriserna gått upp en hel del, så de blir till att bila själv. Visste ni de att man inte för köpa sista-minuten biljett när man har fyllt 25?! Så fånigt!!

Nä, nu ska jag packa, luncha å sen bege mej! =D

// Miss Universum


RSS 2.0
Test