Utmaning!

Fick en utmaning av MarySaintMary som jag tänkte göra! =)

1. Vilken var den senaste boken du läste? Var den bra?
Jag har alltid nån bok på gång, just nu e de Mons Kallentofts "Midvinterblod". En spännande deckare! Jag brukar köra varannan deckare, varannan "rolig" bok så före denna läste jag en av Sophie Kinsella.

2. Vilken var den senaste filmen du såg? Var den bra?
Det var den senaste filmen om Sherlock Holmes, mycke bra å rolig!

3. Prenumererar du på någon tidning och i så fall vilken?
Jajjemen, "Mina nya skor" heter tidningen å ja, handlar om skor! =)

4. Vilken är din favoritlåt just nu? (Man kanske måste välja flera, det är ok.)
De här e en svår fråga, många me The Ark elle Green Day e ju favoriter, men om man ska svara nått annat för en gång skull så tror jag att får bli "We are young" me gruppen Fun. Å Lalehs senaste "Våren första dag".

5. Vilken kändis/fiktiv figur skulle du helst ligga med?
Lätt fråga, Johnny Depp!!

6. Vad tror du att du gör om 5 år?
Jag tror att jag bor i mitt hus, jobbar som tolk, har skaffat mej en hund å en unge. Troligen fler katter oxå. =)

7. Om du fick drömma, vad skulle du göra om 5 år?
Samma som ovanför, fast me lite mer pengar så jag hade kunnat jobba mindre å resa runt i världen mer.

8. Vad är det första du gör på internet varje dag?
Kollar min mejl! Det gör jag varje dag! Efter de kollar jag Facebook, Aftonbladet å bloggar, men de e inte ett måste varje dag.

9. Vilka dåliga vanor har du som du skulle vilja bli av med?
Att vara så lat! Jag klagar på att jag inte tränar, men jag orkar inte göra nått åt de! Å så skulle jag vilja äta å dricka mindre socker, typ godis å läsk.

10. Berätta om något du är stolt över!
Jag e otroligt stolt över att jag har klarat en femårig utbildning! Om man kände mej på gymnasiet hade man aaaldrig trott att jag nånsin skulle klara nån typ av skolgång igen, men de gjorde jag! =)

11. Vad skulle du rädda först om det började brinna hemma hos dig (bortsett från andra människor och djur)?
Min dator och mina fotoalbum, tror jag. Foton kan man aldrig få tillbaka igen. Jag har många kort på datorn så därför skulle jag rädda den. Men de kort som finns i fotoalbumen framkallades för många år sen innan digitalkameran fanns å finns inte sparade på datorn.


Ja, de va alla frågor! Hoppas ni har haft en härlig läsning! =P eftersom jag inte läser så många bloggar, å dom jag läser redan har gjort denna utmaningen, tänker jag inte göra en ny å skicka vidare. Som ni läste ovanför, jag e en lat person! =)

// Miss Universum

Packning pågår!

För nån månad sen började jag att packa å nu e jag snart klar! Jag har packat böcker, skivor, filmer, gardiner, monterat ner hyllor etc etc. De som e kvar e köksgrejjer, kläder å handukar, sånt som kan va bra å ha. Så nu vet ni vad jag gör på min lediga tid! =)

// Miss Universum

2 månader kvar!

Idag om två månader är jag gift med världens underbaraste man! Jag är redan väldigt nervös, men förväntansfull! Det kommer att bli så kul! =)
Och nu e de bara 11 dar kvar tills vi skriver på alla papper å huset blir vårt!! =D
De e helt sjukt va tiden går fort, kan inte fatta att de e så nära till hus å bröllop!

Ja.. de va allt jag ville säga.. de e va som kretsar i mitt huvud hela dagarna så jag har inte så mycke mer att skriva.

När vi har fått huset kommer jag att lägga upp bilder då å då så ni får hänga me i våra små projekt å renoveringar. =)

Jo, just de. Råkade köpa ett par skor idag.. oops. =P

// Miss Universum

Sol!! B)

Då va äntligen våren här på riktigt! Känns faktiskt mer som sommaren e här, iaf på dagarna. På kvällarna e de fortfarande lite kyligt. Idag e de 17 dagar kvar tills vi får vårat hus!! Sååå spännande!
Vi va uppe vid huset igår å hjälpte till att flytta lite möbler å då gick jag runt i min trädgård å tänkte att här ska jag ligga å lata mej heeela sommaren! =)
Jag köpte ju en massa fröer för att tag sen som jag måste så nu, innan de e försent! Men var har jag lagt dom?? Jag har letat överallt, förstår inte vad jag har gjort av dom! Ni vet, ibland lägger man saker på logiska ställen tror man, när man väl ska använda de vet man inte alls vart man har gjort av de. Jaja.. de kommer väl fram i flytten om inte annat.
Min sportbh har oxå försvunnit! Hur då? Har letat överallt bland mina kläder, men den e borta! Så konstigt! För ett par dagar sen hittade jag mitt räkna-ner-till-julafton-ljus. Jag letade som en galning efter de i julas, nu hittade jag de i städskåpet?! Va gjorde de där? Ska bli spännande å se var jag hittar min fröer å min sportbh. =)

Nu ska jag ut å sola innan de e dags att jobba!

// Miss Universum

RSS 2.0
Test