Lite bilder!

Jag vet inte varför, men av någon anledning så har min mobil ibland problem me att skicka mms, så jag har inte kunnat messa gravidbilder när folk har bett om de. Så därför tänkte jag lägga upp lite kort här istället. =)Imorn går jag in i v. 27. Bara 13 veckor kvar tills den e beräknad! Tiden går alldeles för fort ibland. =)

// Miss Universum


v. 23

Jaha, idag går jag in i v. 23! Tiden bara rusar iväg! Kan inte riktigt förstå att jag redan har varit gravid mer än halva tiden nu. Häftigt. =) Häromdagen köpte vi en barnvagn! De e inte den billigaste investeringen vi har gjort, men den va fin å ny å våran trollunge e värd de. ;)
I övrigt rullar livet på typ som vanligt. Som alltid på sommaren så e de ganska lugnt me tolkjobb, men eftersom jag jobbar extra på Dressman i sommar gör de inte så mycke. De värsta e bara att jag har drabbats av "hälsporre", vilket e jobbigt eftersom jag står eller går 99 procent av tiden på Dressman. Hälsporre e när man har ont under fötterna, typ i hålfoten. Jag har tydligen använt icke-fotriktiga skor lite för mycke. Men jag har ju alltid använt dåliga skor så de e konstigt att de kommer nu. Kanske att graviditeten påverkar. Iaf, höger fot e värst så jag t.o.m haltar ibland. Jaja, jag mår bra i övrigt så nu ska jag inte klaga mer. =)

På fredag drar jag å tre tjejer till halmstad för att se gyllene tider! De ska bli så sköjj!! =D återkommer sen å berättar hur de va. =)

Das was alles för idag! Over and out!

// Miss Universum

RSS 2.0
Test