Hur man kan tillbringa sin lediga dag

Man kan antingen bara slöa, eller uträtta lite ärenden, tvätta, städa, umgås.. Eller så kan man skita i allt de å sitta på en akutmottagning hela dan. De e ju va man tycker e roligast. Låt mej berätta!

I flera dar har jag haft ont i magen så i onsdags tvingade Tobben mej att boka tid hos vårdcentralen. Sagt å gjort, fick tid redan nästa dag, alltså igår. Åkte dit runt 11-tiden å förklarade hur jag mådde å allt sånt där. Läkaren tog prover, klämde å kände på hela magen å kom fram till att jag kanske har en blindtarmsinflammation på gång. Han sa till mej att åka till akuten på en gång!
Åkte dit, väntade en halvtimma på en sköterska som tog nya prov på mej. Fick vänta en timma tills en läkare kom som även han klämde å kände lite på mej. Han förstod inte va de va för fel för jag hade inte sympton för inflammation å inte tillräckligt ont heller. Vi fick helt enkelt vänta på provsvaren. Efter en timma kom en sköterska som sa att läkaren e påväg. En å en halv timma senare kom läkaren tillbaka å sa att proven inte hade visat nånting. (Vid de här laget halvsov jag invirad i två filtar å frös halvt ihjäl. Va tvungen att förklara att jag e frusen av mej, inte sjuk.) Han klämde lite till på min mage å kunde inte begripa va de va för "fel" på mej. Han ville att jag skulle göra en gyn-undersökning för säkerhetsskull å ringde efter en gynekolog som skulle komma om en-två timmar. Sex timmar senare dök hon upp, gjorde de hon skulle å kom fram till att jag va helt frisk. Nu va klockan halv ett på natten, ingen visste va dom skulle göra me mej så jag fick åka hem.
Japp, de va den lediga dan! (Hann iaf läsa en å en halv bok.)

Idag har jag inte lika ont i magen längre. Känns ju lite lite grann, men inte alls som innan. Jag ska jobba hela helgen så jag hoppas att de inte blir värre. Här hinns inte me att va sjuk!

// Miss Universum

Hej då!

Nu drar jag till Öland! =D

// Miss Universum

Kungens namn?

Häromdan berättade min syrra en rolig sak som hade sagts på dagis där hennes femårige son, Carl, går.

Dagisfröken: Vet ni vad Sveriges kung heter?
Nått dagisbarn: Jesus!
Carl: Nähä, han heter inte alls Jesus, han heter faktiskt Carl Gustafsson!

Lite sött tycker jag. =)


Carl å hans syster Ida, dom sötnosarna (läs busungar/vildar) ska jag träffa imorn. =)

// Miss Universum

Semester!

Nu va de bestämt! Vi drar till Öland i helgen! =D Ja, Tobben, Cissi å Mattis har pratat ett tag om att vi ska hitta på nånting den kommande helgen, men vi har inte vetat vad. Igår satte jag å Cissi oss ner framför nätet å började fundera ut en semesterplan. Efter en massa kinamat, glass å fanta va vi klara! De blir Öland! Ingen av oss har vart där förut så de ska bli skitkul. Å de blir min första semester för i år! =)

Idag ska de jobbas kväll i sex timmar. Lite lagom långt pass å dessutom kvälls-ob. =) Plus att de e dåligt väder idag så jag kan jobba utan problem. =)


Så här kul brukar jag ha de på jobbet. =)

// Miss Universum

Varberg!

Tobbes syster Jessica e på semester i Varberg me sin familj å husvagn å hela de köret. Igår va jag å Tobben där å hälsade på å de va en perfekt dag! Vi solade, badade (första doppet i år) (förutom tanzania), åt massa glass, grillade å gjorde allt som hör sommaren till. Helt underbart! Idag öser regnet ner å de åskar lite då å då. Så vi åkte verkligen på rätt dag. =)


Bild över hamnen i Varberg


Här e glassen som jag beställde, den ser lite speciell ut..

// Miss Universum

Njuuuuter!

Åh, va jag älskar denna värmen. =D imorse va de ganska mulet när jag skulle till jobbet, men rätt varmt ändå. Å bara de e varmt så e jag nöjd. Men på eftermiddagen kom solen fram, lagom till att jag slutade jobba så jag skyndade hem, bytte om till bikini å somnade i solen. Underbart. =D

Igår kom älsklingen hem! Dom hade haft en bra resa i norge, han har tagit en massa fina naturkort. Blev sugen på att åka dit jag me, så vi får se om vi tar oss en tripp, bara han å jag. Jag e gla att dom haft de roligt, men de e skönt att han e hemma igen. =)

Imorn e sista jobbdagen för denna veckan, e ledig hela helgen! Tobbes syster e i varberg me husvagn så vi ska nog dit en sväng å sola, bada å slöa. Så vi hoppas att vädret håller i sej. =)

// Miss Universum


Sluta klaga!

Nu står jag inte ut längre, å då pratar jag inte om värmen. Utan om dom som hela tiden klagar på värmen! Ja, de e otroligt jätte jätte varmt å de e jobbigt att jobba i varma jobbarkläder å man blir trött. Ja, men jag tänker inte klaga iaf, för de e äntligen sommar! Jag minns förra sommaren, då hade vi kanske två veckors sol, max, å sen bara regn regn regn. Å vi hade världens längsta å snöigaste vinter så nu tycker jag att vi ska va tacksamma när vi har en sån underbar sommar! =)

// Miss Universum

Klar!

Nu e jag klar me lägenheten, den e städad som aldrig förr! Å ännabännäna, tack för din hjälp! Utan dej hade jag nog fortfarande städat. Hoppas bara att hyresvärden e nöjd, för jag tänker inte åka upp igen. Inte av den orsaken iaf. =)
Men jag har inte bara städat, jag har haft roligt oxå! Jag träffade ännabännäna å torsken på fredakvällen, oj vilken fest de va! Ont i fötterna som bara den, men de va lätt värt de. =D 

Idag ska jag bara slappa. Älsklingen e på mc-semester me nåra kompisar, dom ska till norge å tillbaka. Så nu e jag alldeles själv, lite tråkigt, men lite skönt oxå för jag e så fruktansvärt trött så jag e inget roligt sällskap iaf. Men nog saknar jag honom, lite tomt e de allt. =) men nu ska jag ta mej tid att läsa, nu när ingen kan störa. =P

// Miss Universum

Jobbar kväll

Idag ska jag jobba kväll i fem timmar. Lagom långt pass tycker jag. =) Annars flyter livet på som vanligt, jag e aptrött när jag kommer hem från jobbet å orkar inte göra speciellt mycke. Men i helgen ska jag tillbaka till örebro å städa ur lägenheten å sen ALDRIG mer åka dit igen. =( jag tycker fortfarande att de e tråkigt att flytta ifrån den men men..
Nä.. som sagt, jag jobbar å träffar kompisar å sen händer de inte så mycke mer. Så de va allt för mej!

// Miss Universum

Ledig

Idag e jag ledig å de förtjänar jag verkligen! Har jobbat hela helgen å e har vart så mycke att göra! De märks tydligt att de skulle behövas mer personal, men de finns såklart inga pengar, så istället får man slita ihjäl sej. Men idag e jag ledig å de ska jag njuta av. Tobben kom hem igårkväll så vi ska ägna dagen åt att umgås. =D

// Miss Universum

100 % bomull

De e va jag ska ha på mej heeela helgen, en t-shirt i 100 % bomull. De e va man tvingas ha på sej när man jobbar inom äldrevården. Hur tänkte dom när dom beslutade de? Jag förstår att arbetskläderna måste va slitstarka å kunna tvättas varmt, men ändå? Man kan väl komma på typ sommarkläder?? De e så varmt så man dör!!
Imorn ska jag jobba 7-17 å de ska va 30 grader varmt, jätteroligt. På sönda jobbar ja ännu mer för då har jag delad tur. Ännu roligare. På månda e jag ledig å då ska de bli runt 17 grader å mulet. Jag blir så arg. Dessutom e tobben borta hela helgen så jag kan inte ta ut min ilska på honom. Tur för han kanske. =P

Nu ska jag gå å lägga mej, ska upp tidigt imorn, HURRAAAA!!

// Miss Universum

Kvalitetstid me systerdotter

Idag har jag umgåtts me min systerdotter Ida hela dan, de va längesen bara vi två gjorde nått, så de va kul. =) Vi har varit på borås djurpark å även besökt tropikhuset. Jag tror vi gick i fem-sex timmar å hon klagade inte en enda gång. =) Efter de åkte vi hem till mina föräldrar å åt kvällsmat. Å nu funderar jag på att snart gå å lägga mej.
I tisdas jobbade jag å åkte sen till örebro, packade hela onsdan å åkte hem på kvällen å idag gjort detta. Så jag känner mej lite trött nu. Å jag blir ännu tröttare varje gång jag kommer på att jag ska jobba heeeeeela helgen. De ska bli så kul................ not.... Jag får tänka på pengarna. =)

Iaf, dagen har varit rolig å nu ska jag snart krypa till sängs. Gonatt!

// Miss Universum

Sorgligt farväl

Jaha.. nu va de gjort.. jag har sagt upp lägenheten å hämtat alla mina saker som jag har tryckt in i ett förråd i Borås. Nu e bara städningen kvar, sen återkommer jag aldrig mer till den lyan.. usch, de känns hemskt!! Jag vet att jag inte kan bo i den för alltid, men åhh va jag trivdes bra där! Men eftersom jag inte vet när/om jag får jobb i Örebro så kunde jag inte ha kvar den, e ju inte rik direkt.. Fy.. *gråter en skvätt* Nu kanske alla tycker att jag e konstig som gråter över en lägenhet, men de e inte bara över den som jag e lessen. Jag har så många minnen, så många roliga fester jag har haft, så många härliga "spontana" kvällar, så mycke som har hänt under åren jag har bott där. Verkligheten blev så fruktansvärt verklig nu.. Men en dag kommer jag tillbaka, absolut!!Inflyttningen för tre år sen

// Miss Universum

RSS 2.0
Test