Midsommarhelgen

Midsommarhelgen har varit riktigt bra faktiskt. Jag jobbade ju på aftonskväll, men tiden gick rätt fort å när jag kom till festen höll dom på att grilla så kvällsmaten missade jag inte. =)
På lördan gjorde jag inte allt för mycke, tog de lugnt.
Men igår så åkte vi mc hela dan. Sju personer på fem motorcyklar åkte iväg till Värnamo för att titta på en minnessten på en basist som en gång i tiden spelade i Metallica. (När dom var på turné i Sverige åkte bussen ner i ett dike å basisten avled.) Vädret va underbart, de va en perfekt dag för en mc-tur!
Efter de åkte jag å tobben hem till mina föräldrar där vi åt kvällsmat å umgicks.
Sammanlagt under hela dan åkte vi ungefär 35 mil, hade lite ont i rumpan på kvällen.


Minnessten

Jag å Tobben

Underbart mc-väder

Idag e jag ledig, ska ta tag i massa saker. T.ex. försöker jag hitta ett förråd att ställa alla mina saker i (eftersom jag måste säga upp lägenheten). Japp, de va de!

// Miss Universum

Gla midsommar!!

Då va de midsommar alltså.. tobbe har åkt iväg på mc:n till falköping för att fira midsommar me hans familj i en djurpark/lekpark. Själv sitter jag hemma å e bitter över att jag jobbar idag å inte kan hänga me.. =( jag har tjurat hela morronen, jätteonödigt för jag kan inte ändra på de. Men man blir ju irriterad att man missar nästan hela midsommar för att man måste jobba.. Men nu ska tjurandet va slut, jag ska tänka posititvt. Jag slutar runt halv nio ikväll så jag får festa ikapp då. =)

Japp, de va allt för idag. Ha en bra midsommar!! De ska jag försöka ha, trots allt. =)

// Miss Universum

Sjusovare

Elsa älskar att sova! Så fort hon får chansen så sover hon. Hon ligger alltid i sängen hos oss på natten, vilket e väldigt mysigt. Men de roliga e att hon sover så otroligt länge! Jag vet att hon e en katt å dom sover mycke, men när jag går ligger hon ofta kvar. Som häromdan gick jag upp runt tio-tiden, hon låg kvar å sov en timma till. Hennes syster däremot tiggde skinka som hon gör varje gång jag fixar ordning frukost till mej.
Iaf, här e nåra bilder på sjusovar'n.
Här e hon nyvaken.

Söt va?! =)

// Miss Universum

3 år

Igår firade jag å tobben våran 3-årsdag å de gjorde vi genom att äta på restaurang. Grekiskt blev de å de va så otroligt gott! Vi åt å åt å åt å sen gick vi hem å myste framför tv:n. En perfekt årsdag. =) Just de ja, jag fick blommor av honom oxå. Inte dåligt va? Han hade plockat dom alldeles själv, påväg hem från jobbet å bundit dom till en bukett.
Me hjälp av eltejp.


Tjusigt va?! =P

// Miss Universum

Helgen

Nu ska jag berätta vad jag har gjort i helgen. =)
I fredas va jag å tobben hemma å myste me en massa "Dexter"avsnitt å godis. Jag måste rekommendera den serien, man fastnar direkt. Serien handlar om Dexter som jobbar som blodanalytiker inom polisen och har en hemlighet, han e en seriemördare! Men han mördar bara andra mördare så de e ju okej. =P De låter kanske inte så intressant, men den e skitbra! Så den ska ni se! Säsong 4 börjar snart sändas i Sverige, men alla säsonger finns att se på nätet. =) Ja, de va bara en liten parantes.

På lördan åkte jag å tobben först in till stan å grattade sannas pappa som gifte sej.
Efter de åkte vi till min svägerska jessi å åt middag å va där nåra timmar. Sen begav vi oss till min andra svägerska jenny å kolla in deras nyköpta hus som dom håller på att renovera. Sen åkte vi till tobbes kusin som fick barn för två månader sen å va där en liten stund. Sen åkte vi hem, helt slut efter allt flängande. =)

Idag har jag varit hos daniel hela dan, medans tobbe har lekt i sin studio. De va lite kul när jag skulle gå hem från daniel kom jag på halvvägs att jag hade ingen nyckel me mej. Så de va bara att vända om hem till daniel igen å vänta på tobben. Men de gjorde ingenting, jag fick både chips å cola. =)

Imorn e min sista lediga dag, då ska jag på dagen bara ta de lungt å sen på kvällen träffa sanna, de blir sköjj! =) Sen börjar bajstorkandet!

// Miss Universum

Man ska inte klaga..

Häromdan påpekade Tobbe på mej för att jag gör för lite mat, han blir inte mätt plus att de inte räcker till någon matlåda till honom. Jag e inte van vid att laga mycke mat å har inte tänkt på att öka portionerna, men jag la hans åsikt på minnet.
Så nästa dag när jag gjorde spagetti å köttfärssås, gjorde jag typ 15 portioner extra. Han kom hem från jobbet å blev så gla över all denna mat plus att de e hans favoritmat.  
Han öser på mat på en tallrik å ska gå ut till vardagsrummet å gör vadå? Tappar allting!Japp, de e tacken de! Som tur va hade jag ju gjort så mycke mat så de räckte ju ändå till en ny portion å en extra matlåda. Jag asgarvade å sa att så går de när man klagar. Han fick väldigt dåligt samvete å bad om ursäkt för sitt klagomål häromdan å va helt förtvivlad över den tappade maten. Mmm, synden straffar sej själv som man brukar säga. =)

// Miss Universum


Green Day bilder.

Ja, nu ska jag ta mej tid att lägga upp lite bilder. Nu va de ju tre veckor sen, men bättre sent aldrig. =)
Japp, dessa bilder visar lite hur konserten va. De va ljus, fyrverkerier, olika bakgrunder m.m. Jag har ungefär 200 bilder till, men jag tyckte de räckte så här. =)

// Miss Universum

1 vecka senare

Nu för exakt en vecka sen stod me mitt utbildningsbevis i handen å log som aldrig förr.
Va har hänt sedan dess då? Ja, inte mycke. Jag väntar fortfarande på svar från olika jobb i sverige, jag har fått ett sommarjobb på ett äldreboende, jag har läst en bok å solat jättemycke. =)
Denna veckan har jag faktiskt tagit tid till mej själv, jag har inte träffat nån (förutom tobbe, lite svårt att undvika). Ja vet, de låter skittråkigt, men de har vart så skönt! Jag har sovit, tänkt å tagit hand om mej själv bara. Nästa vecka börjar sommarjobbet å då även mitt sociala liv. Jag har verkligen behövt egentid å jag e nöjd att jag har tagit mej den tiden. =)

// Miss Universum

Solen skiner

Borås e Sveriges regnigaste stad, men idag e de solsken från klarblå himmel. Så nu ska jag ut å pressa. =) De e så roligt att va hemma me katterna igen, dom e så mysiga. När jag ligger ute kommer dom förbi ibland å gosar lite å sen går dom igen.. Sen kommer dom tillbaka efter en stund å ja.. så funkar de när vi umgås i solen. =)

När vi ändå pratar om katterna, inatt låg Elsa mellan mej å Tobbe å sov. Hon låg utsträckt me huvudet på en överbliven kudde, inklämd mellan oss. De kändes som man hade ett barn i sängen, ett människobarn alltså. =P

// Miss Universum

Bajs igen

Bokstavligt talat alltså. Som de ser ut blir de till att torka bajs i sommar igen, hurra! Tyvärr e jag inte född rik å behöver en inkomst.. vissa glider på bananskal livet igenom, vissa får torka bajs.. De kommer ta en vecka till för linköping att bestämma sej å jag vågar inte chansa mer. Så tanter å gubbar, se upp, för nu kommer jag igen.. nä. nu gråter jag snart.. usch.. den värsta sommaren ever..

// Miss Universum


Examen!

Upptäckte att jag har glömt att skriva om själva examensdagen. De va en otroligt underbar dag! De började me champagnefrukost hos mikkis, då de åts jordgubbar å marshmallows doppade i chokla. =) Efter de begav vi oss till kyrkan för att spexa å få vårat utbildningsbevis.
Sen åkte vi hem till mej å hade kalas, mamma hade bakat både paj å tårta å fixa jättemycke! =) På eftermiddagen åkte alla hem å på kvällen begav jag å tobben oss till torsken för examensfest!
De va en apbra kväll, jag var glad å hade kul hela tiden!
Sorgen över att skiljas åt kom mest igår när jag skulle åka till borås. Inte roligt!
Men fredagen va bra!

Japp, tidernas bästa examen hade jag! =D// Miss Universum

Sommarlov.. eller mellan två jobb..

Nu har jag sommarlov, men denna gången kan jag inte njuta lika mycke som vanligt, helst skulle jag ju vilja ha ett jobb.. men de va rätt gött att sova ut idag. =)
Igår åkte jag från örebro till borås.. usch, de va jobbigt.. jag grät jättemycke eftersom jag skiljdes från mina vänner. Jag vet att vi kommer att ses snart igen, men de va ändå jobbigt för nu blev de så verkligt att skolan e slut.. vi ses inte i höst som vanligt.. nä.. nu lipar jag snart igen..

Nu ska jag gå igenom mina examensbilder å tänka på allt positivt istället. Ska försöka iaf..

// Miss Universum

Bara 1 dag kvar!

Igår lämnade jag skolan för alltid, underbart! Idag ska de övas på spexet som aldrig förr, men först ska jag till stan å köpa de allra sista. Hörs sen! =)

// Miss Universum

3 dar kvar

Nu e de bara 3 dar kvar, sen smäller de. =D ska gå å klippa mej om en stund så jag blir snygger, å imorn ska jag intensivleta efter skor. Just de, städa ska jag hinna me oxå.. å öva till spexet.. de e lite stressigt nu, men i slutändan e de värt de. =)

// Miss Universum

Bästa konserten ever!

Igår va vi å såg Green Day i Göteborg. De va den bästa konserten nånsin! Jag kan inte beskriva tillräckligt hur bra den va, men ja.. fantastisk! Mary har beskrivit den väldigt bra, läs de. =)

I fredas var vi hos tobbes syrra Jessica å firade hennes examen som förskolelärare, de va en jättetrevlig fest. =)
Igår Green Day, idag födelsedagskalas hos Cissi å sen hem tillbaka till Örebro.

Ja, nu e de bara fem dagar kvar. Sjukt underbart! =D

// Miss Universum

RSS 2.0
Test