Hundvakt

Igår skulle Tobbe å Mattis på mc-fest å Cissi jobbade så jag fick va hundvakt till Cissis å Mattis hund Zelda. Jag har passat henne innan, men då bara en kort stund. Men nu hade jag henne hela kvällen, plus att hon å mattis sov över här inatt. Allt gick jättebra, bättre än jag trodde. Jag e inte van vid hundar å hon e en rottweiler/schäfer som består av 30 kg muskler så hon e liiite starkare än mej, men de gick jättebra att promenera med henne. Jag blev så sugen på att ha en egen hund, så mysigt! Å så kommer man ut mer me. Däremot va väl inte katterna så jätteförtjusta i henne, men de fick gå ändå. =)


Zelda fick ligga i våran säng.

Sivan å Elsa satt i fönstret hela kvällen å övervakade sin gäst.

// Miss Universum


Kalas

Igår var jag på 50-årskalas. Min brors fru fyllde år och när han sa till mej, för flera veckor sen, att de skulle vara kalas, glömde han att säga att de va hemligt! Så igår fm skrev jag på FB; ska på kalas idag. När jag sen kom till kalaset blev jag mobbad av typ alla släktingar för att jag hade skrivit de. Men hallå, säg om de e hemligt! Som tur va så gjorde de inte så mycke, födelsedagskvinnan hade ändå fattat att de va nått på gång så skadan va inte så stor, bara pinsam. =)
Men kalaset va trevligt iaf, god mat å roligt folk som jag inte träffat på länge.

Idag ska jag träna å sen göra ingenting. Så de så.

Förresten, nångång när jag fyller år vill jag oxå bli överaskad me kalas, så roligt att inte ha en aning om va som händer, vilka som e där å dessutom behöver man inte ta hand om nånting själv. Bara så ni vet. =)

// Miss Universum

Gott nytt år!

Jahopp, då va de 2011 nu då!

Nyår firades hos Cissi å Mattis, vi åt apgo trerättersmiddag å spelade spel. Framåt halv 12 gick vi till en fest å träffade resten av kompisgänget å kollade på fyrverkerier. En väldigt lyckad kväll. =)
Nyårslöften e inte riktigt min grej, men jag har köpt ett gymkort å ska försöka komma igång me träningen. Men inga löften om fem ggr i veckan elle en massa krav, bara ett löfte om att träna mer. Å de kan jag hålla. =)
Hela julen har varit jättebra, har hunnit träffa nästan hela släkten å umgåtts en del me kompisar. Har även läst mycke, tagit de lugnt, sovit, gett mej egentid. Alltid behövligt!
Men nu e julen över å jag har tagit bort alla julsaker å ser nu fram emot våren, som jag verkligen längtar efter!!

Detta ska bli ett mycke bra år har jag bestämt! Förra året va väldigt stressigt, mest psykist, när man inte visste hur de skulle bli efter sommaren. Men oxå fysisk stress av att jag hade tusen saker att göra. Praktik, tanzania-resa, examen, flytt till borås m.m. Men jag hade oxå mycke mycke roligt, de får inte glömmas bort! Men nu ska jag inte stressa alls på de sättet! Jag har jobb, en underbar sambo, familj å vänner som stöttar mej så nu e jag nöjd! Å jag hoppas att hela året får fortsätta så!


För snart ett år sen, i Tanzania.

// Miss Universum

RSS 2.0
Test