En vecka!

Jahopp, då tänke jag rapportera om min senaste vecka.

I fredags kom tre vänner från Örebro hit för att fira min födelsedag! På kvällen hade jag även bjudit nåra kompisar från ulricehamn/borås, så de blev ett härligt kalas me mycke tacos, tårta å skratt! Senare på kvällen gick nåra av oss ut å fortsatte firandet! =D

På lördagen hängde vi på stan, käkade pizza hos daniel å gick sen ut igen. Men då tog vi de lite lugnare. =)

På söndagen gjorde vi ingenting. Gick upp runt ett-tiden, åt brunch å sen åkte Örebro-gänget hem igen.
Oj, så tomt de blev! =(

Sen på måndagen vaknade jag upp dunderförkyld! Tack Sandri! =P å de har fortfarande inte gått över! Idag e de lördag å jag e fortfarande lika förkyld, kanske t.o.m mer förkyld. När ska de gå över?? Fast iofs har jag inte kurerat mej jättemycke, jag har fortfarande jobbat ganska mycke å har haft svårt att ta de lugnt när jag har varit hemma. Igår va jag ledig hela dan, tänkte att jag skulle ligga under en filt å bli frisk. Men så blev de inte! Jag städade ur kylen å skafferiet, dammsög, grejjade i förrådet. Å eftersom de va så fint väder promenerade jag över en timma. Ja.. konstigt att jag inte e frisk. =P

Idag blir de ganska lugnt. Nu jobbar Tobbe, men ikväll ska vi till ett par kompisar å äta, kolla på film å bara slappa tillsammans. =) Å imorn ska vi på söndagsmiddag hos min äldsta bror, de ska bli mycke trevligt! =)

Jo, förresten, för två veckor sen provade jag bröllopsklänningar för första gången! De kändes konstigt, men samtidigt så roligt! Jag vet på ett ungefär hur jag vill att klänningen ska se ut, men jag ska fortsätta letandet! De e ju fortfarande tio månader kvar, men runt februari månad måste jag börja bestämma mej för de tar ett par månader för butikerna att sy upp den i min storlek. Så de gäller att vi ute i god tid! =)

// Miss Universum

Födelsedag!

Jag fyller år idag, wohoo! Spelar ingen roll hur gammal jag blir, jag kommer alltid älska att fylla år! Vet inte varför de e så roligt, men de bara e de. Man vet liksom aldrig va som händer under en födelsedag. =)

Ikväll kommer Örebro-gänget hit plus nåra andra kompisar från U-hamn. Å de ska bli SÅ roligt! =D

// Miss Universum

Pengar är inte allt!

Nä, de e de verkligen inte. Pengar e viktigt, men inte allt.
Jag har fått erbjudande om ett uppdrag som kommer öka på lönen bra den här månaden, men som jag inte vet om jag klarar.
Jag har vägt fördelar mot nackdelar hela helgen..
Bra lön, en bra utmaning. MEN jag kommer ligga sömnlös hela natten å fundera på om jag verkligen kommer att klara det och det känns inte bra att tacka ja då.
Ibland har jag tackat ja till något nytt som jag ändå känner att jag kommer klara, jag kommer vara nervös å de kommer bli en utmaning, men de kommer gå bra.
Här känner jag bara.. nej.. både för min skull, brukarens å kollegans skull säger jag nog nej.. pengar e inte allt, man måste må bra oxå. Ja.. ja, de måste man!

Ja.. ibland e de inte lätt att va frilanstolk.. Än så länge har jag fått gott om jobb, så på den fronten e de inga problem.
Men de e inte så lätt när de gäller att förhandla fram bra avtal.. då e de bra me kollegor som man får stöd av och som man kan ringa till när man har funderingar! =)

Nä, nu ska jag släppa alla jobbtankar å slappa framför tv me en kopp te. Te e de bästa som finns när de gäller att slappa! =D

// Miss Universum


RSS 2.0
Test