Snuvig!

Nu e de tredje gången i vår som jag e förkyld! Jag blir så trött på detta! >( Igår å idag sjukskrev jag mej faktiskt, jag e väldigt dålig på de annars. Men imorn ska jag försöka komma igång igen.
I övrigt rullar allt på. Jag tjatar bara om samma sak jämt, ni vet ju vad jag gör. Packar å planerar! =) Å snörvlar! =P

// Miss Universum

Mycke i huvet!

De e mycke som snurrar i huvet nu. Snart e de 18 maj å dygnet runt tänker jag på hur jag ska möblera, inreda etc.  Funderar lite extra mycke på hur min walk in closet ska se ut! =D alla dessa tankar blandat me bröllopsplanering.. ja, inte konstigt att man e trött! Å samtidigt ska ju alla andra sysslor göras, de går ju inte att sitta still å tänka! Idag har jag jobbat, tvättat, städat, lagat mat, packat å tänkt tänkt tänkt. Egentligen behöver jag inte packa nu, men de e så kul så jag kan inte låta bli. =)

Jag funderar mycke på min kommande trädgård. Vi blir ägare till en stor trädgård och jag har inte direkt gröna fingrar.. Jag å en kompis Ida gick på "hem-och trädgårdsmässan" för nåra veckor sen å då köpte jag på mej en massa fröer. Så nu ska jag så gurka, morötter, spenat, blommor, ja allt möjligt! Haha, ibland kan man bli lite väl entusiastisk, jag som aldrig har sått ett endaste frö innan. Ska bli spännande å se hur detta går! =)

// Miss Universum

Smygstart!

Nu kan jag inte låta bli längre, nu har jag börjat packa! =) De e lite mer än en månad kvar tills vi får huset så jag har ju inte startat för tidigt. Men samtidigt så kan jag vänta lite till eftersom vi inte behöver flytta allt på en dag men.. nej, nu kliar de i fingrarna! =)

// Miss Universum

Haha! =)

Igår fick vi veta att vi får huset ännu tidigare, 18 maj! =D åh, de ska bli så spännande att flytta! =)

Nu har jag påsklov fram till tisdag å tänker bara ta de lugnt! Ska träffa familj å vänner, äta en massa ägg å godis. Ja, de e allt jag ska göra! =)

Glad påsk!

// Miss Universum


Roliga nyheter!

För ett par dagar sen fick vi veta att vi får vårat hus redan den 21 maj. Hur najs e inte de?! =D

// Miss Universum

RSS 2.0
Test