Pojke eller flicka?!

Det är alltid funderingar på om de e en pojke eller flicka som lever runt som en vilding inne i magen. Inte för att de spelar nån roll, som alltid e ju de viktigaste att barnet e friskt, MEN de e kul att spekulera ändå. =) De finns ju många olika myter om hur man ska se ut, må, känna etc å beroende på de så vet man vilket kön man väntar. Tänkte skriva upp lite myter här för att visa att de e svårt att lita på dom. =P
 
1. Om det är över 140 hjärtslag i minuten är de en flicka.
Första gången vi lyssnade på hjärtljuden slog de 148 slag/minut. Andra gången vi lyssnade va de 136 slag/min. Alltså har vi ett tvåkönat barn. 
 
2. Om barnet ligger lågt i magen e de en pojk. Men..
 
3. .. om hormonranden börjar under naveln väntar man en tjej. 
Min mage e låg plus att min hormonrand e under naveln. Tvåkönat igen.
 
4. Om man e sötsugen väntar man en tjej. Vill man ha salt å surt väntar man en kille.
Jag e sötsugen = tjej. 
 
5. Dricker man mer apelsinjos än vanligt väntar man en kille.
Jag MÅSTE dricka jos varje dag. 
 
6. Vill man heller ligga på höger sida när man sover, väntar man en tjej. 
Jag har alltid gillat att ligga på höger å de har inte blivit annorlunda sen jag blev gravid så jag tror knappast att jag kan räkna ut könet me detta som grund. Men om man ska följa myten så väntar jag en tjej. 
 
Ja, de finns ju hur många myter som helst att skriva om, men ni förstår min poäng. Så de e bara att fortsätta gissa å slå vad me familjen så får vi se om tio veckor vem som hade rätt. 
Personligen gissar jag på pojk å Tobbe på flicka. =)
 
// Miss Universum

V. 28+6

Imorn går jag in v. 30 alltså v. 29+1. Det betyder att de bara e 10 v kvar till beräknad ankomst! =)



// Miss Universum

Fynd!

Förra veckan var jag å Tobbe i Bankeryd å hälsade på min syrra å hennes familj. Hon kom på den briljanta idén att åka till en secondhand butik å kika lite. Å vilken tur att vi gjorde de! Där hittade vi en jättefin gammaldags vagga som vi fick till riktigt bra pris! =D Otålig som jag är har jag redan bäddat i ordning den. Jag vet jag vet, det är 10 veckor kvar, men de e så kul att göra i ordning till bebis. =)





Fint va?! =)

// Miss Universum

Semester!

I söndags började min semester! Underbart! =D Igår gjorde jag å tobbe en road trip till Hjo, så fin å mysig stad! Vi åt gott, tittade på utsikten, promenerade omkring å bara njöt. =)



På vägen hem åkte vi till Falks grav. De sägs att de spökar där, men de va lugnt när vi var där som tur va. =)



Sen svängde vi även förbi en billig godisaffär i Mullsjö å köpte på oss lite gött. ;) väl hemma lagade vi go mat å titta på film. En helt perfekt start på semestern! =D

// Miss Universum

Gyllene Tider

Jag har ju glömt att berätta hur konserten me Gyllene Tider va. Den va asbra! =D dom har ju gjort de där förr, de märks ju. =) Förutom ett litet missöde då vi tappade bort varandra så va hela kvällen lyckad! De va soligt å lagom varmt å härlig stämning i hela Halmstad. =)



// Miss Universum


RSS 2.0
Test