6 månader!

I måndags blev busungen 6 månader! Oj, va tiden går fort! Känns som de va igår jag födde honom. Min lilla älskling! ♥



// Miss Universum

Undrar..

.. när man får sova en hel natt igen?
På måndag blir Adam 6 månader. Då e de alltså exakt 6 månader sen jag sov en hel natt. Som längst har jag sovit 5 timmar, de har hänt några gånger. Annars brukar de va typ tre timmar åt gången. Många säger att barn sover längre på ersättning, men jag har valt att amma så jag får väl skylla mej själv. =P dom första månaderna åt han med en-två timmars mellanrum dygnet runt! Nu kan jag inte förstå hur jag orkade. Men när man e inne i de har man inget val.

Men jag ska inte klaga! Adam har för de mesta varit lätt att söva å de e inte många nätter han har krånglat! Så jag ska va tacksam. =) men jag kan ändå inte låta bli att va trött å längta efter en hel natt sömn. ;)

// Miss Universum

Full rulle!

Här hemma e de fullt upp från morgon till kväll. Han utvecklas så sjukt fort nu! Han har äntligen fattat hur man får bort armen när man rullar från rygg till mage så nu rullar han iväg på golvet. Han ligger aldrig där man la honom. =) Han har sovit på sidan i typ två månader å då haft kudde bakom ryggen som stöd, men nu kan han sova utan den hjälpen. Han äter mer å mer "vanlig" mat på dagarna. Å han har ÄNTLIGEN förstått hur man hoppar i hoppgungan så nu får mina armar vila emellanåt. Hoppa e ju hans stora hobby, förstår inte att de kan va så kul. ;) De vi jobbar på e att han ska lära sej att gå framåt i gåstolen å inte bara backa, å att sitta själv på t.ex golvet. Men de lär han sej tids nog. =)
En vän frågade mej för ett tag sen vad jag gör mer på dagarna än tar hand om Adam. Ehh, jadu. Jag hinner inte med så mycket annat faktiskt. Att barn tar så mycket tid kunde jag aldrig föreställa mej!
Jag gör iåfs en hel del; promenerar, går på stan, träffar kompisar etc. men alltid med Adam med mej. Dels för att Tobbe jobbar ju på dagarna å dels för att jag ammar. Men jag har varit lite mer utanför dörren själv de senaste sen han började äta mat. Då kan ju Tobbe hjälpa till på ett annat sätt. Annars e de va jag ägnar min tid till; Adam! Å de gör mej ingenting! ♥
// Miss Universum

RSS 2.0
Test