Hej å hopp!

Här e de fullt upp! Jag vet att jag har lovat att lägga upp bilder på huset, men va de e svårt att få tummen ur och göra de! Jag har tagit en massa kort men orkar inte lägga in dom i datorn för att ladda upp dom här.. jag ska så småningom. =)
Vad har hänt då? Jo, vi har sex rum å kök i vårat hus. I två rum har vi bytt golv å även tapetserat och målat väggar. I tre rum har vi tapetserat/målat väggarna å målat taket. Vi har ett rum kvar att måla väggar å tak i men de tar vi när vi hinner, de e inte de viktigaste rummet. Vi har även målat den öppna spisen som var smutsvit, men nu e fint vit! =) De vi har kvar att göra, förutom de sista rummet, e att renovera köket; måla köksluckor, slipa å lacka golvet å tapetsera. De e e stort projekt som vi tar efter bröllopet! Vi ska oxå bygga om trappan som går upp till andra våning å slipa golvet i hallen. Oxå efter-bröllopet-projekt.
Sen har vi en massa saker att ta tag i utomhus. Buskar ska tas bort, en gång ska grävas, en farstu till våran hall ska byggas etc etc. Vi e inte sysslolösa! Men kul e de! =)
Vi har även lite möbler att måla om, vi har börjat me en gammal 50-tals skänk som vi målade till svart! Så snygg den blev!! Bildbevis kommer. =)

Bröllopet då? Ja, idag e de exakt en månad kvar! IIIIiii! SÅ mycke pirr i magen när jag tänker på det! Å de e en del kvar att göra, vill jag lova. Jag ska göra provuppsättning till håret, ska provduka i lokalen, ska köpa saker till dukningen, jag ska göra färdigt alla kyrkoprogram å festprogram, både jag å tobbe måste hitta skor.. japp, en del saker kvar! Ska försöka komma på någon morrongåva till tobbe oxå.. jag vet, en urgammal tradition som man har moderniserat så att båda kan få paket, men jag tycker faktiskt de e en kul idé. Nån som har nått förslag på vad jag kan köpa?
Nä, nu ska jag äta å sen måla lite till på skänken. =)

// Miss Universum

Kommentarer
Postat av: Mary

Dags att avsluta kanske? Jag har försökt skapa en blogg under samma blogg namn som du här på blogg.se. Gick ju inte för du har det. Ser att du inte skrivit något på as länge så om du inte tänker blogga kan du väl schysta ta bort din blogg så jag kan ta det namnet.

Svar: Jag bloggar här ibland, det går i perioder. Tänker tyvärr inte avsluta min konto.
Miss Universum

2012-11-05 @ 23:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test