testing testing!

Testar att blogga från mobilen! Funkar de? Spänningen e oliiidlig! =P

// Miss Universum

Världens bästa man!

Har jag sagt att jag har världens bästa man? Ja, tyvärr e de så, synd för er andra. =P
Ibland gör han mej tokig, ingen kan få mej så arg som han kan! Men han e världens omtänksammaste, snällaste å roligaste som finns! De e han jag vill gå å lägga mej bredvid när jag ska sova, de e han som får mej att känna mej trygg! Vet inte varför jag skriver detta nu, fick bara en massa översvällande känslor för honom som jag va tvungen att skriva ner. Men nu e jag klar, över till annat. =P
 
Livet rullar på som de alltid gör. Jag jobbar å står i som vanligt, förutom förra veckan då jag hade feber å va jättesjuk, va hemma i fyra dar! Men nu e jag frisk igen. =)
Vi (tobbe, hans pappa å nåra kompisar) har börjat sätta upp trappräcke å staket nu, ska bli skönt när de e klart! Vi bytte trappa till övervåningen för flera månader sen, men vi har inte börjat me staktet förrän nu. Ska visa bilder på de sen när allt e klart, de e stor skillnad mot hur de såg ut innan!
 
Snön har börjat töa, underbart!! Även i våran by faktiskt. =P Vi bor ju väldigt högt upp å har alltid mycke snö som ligger läääänge (har jag hört, har ju bara bott här en vinter)! Även om de fortfarande e lite kallt ute så blir jag ändå på bättre humör när solen skiner å jag ser gräsfläckar. =) Häromdan köpte jag ett par vårskor, gick runt me dom inomhus ett tag, fick riktiga vårkänslor! Gick även ut å slängde soporna me skorna på, inte så bra idé. De va skithalt å jag höll på att ramla omkull flera gånger, men jag va snygg. ;)
 
De va allt för nu, over and out! =)
 
// Miss Universum
 

RSS 2.0
Test