Tråkväder!

Jag vill bara tala om mitt missnöje för detta väder. De har regnat så många dar nu så jag minns knappt hur solen ser ut. Aptråkigt!

I övrigt rullar allt på som vanligt. I lördags var jag hos mina föräldrar på kalas då mor snart fyller år å igår va vi på dop. Så idag blir en lugn dag, det har min rygg bestämt. =)

// Miss Universum

Snörvel!

I lördags fick jag ont i halsen å på söndagen vaknade jag upp jättesnörvlig. Å sen har de bara blivit värre å värre. Halsontet e borta, men snoret e kvar. Jag e faktiskt inte så trött av förkylningen, bara trött på att snyta mej. =P Fast jag slipper ju gå ut nu när de e sånt här tråkigt bajsväder, jag kan sitta inne utan dåligt samvete. =)
 
I övrigt e allt som vanligt. Vi håller på att renovera våran "skrubb" till en walk-in closet, den e snart klar! =D (bilder kommer sen) Tobbe får göra de tunga arbetet å jag får göra de roliga jobbet att kolla på ikeas hemsida å planera vilka garderober å byråer som ska köpas sen. =)
 
Förresten, idag e de två veckor kvar till beräknad födelse, jag hoppas den håller tiden. =) 
Nä, nu har jag inget mer att säga. Ha´re bra!
 
// Miss Universum

Bäddat å klart!

Nu kan trollungen komma! =)// Miss Universum

Matlådor!

Än så länge har jag fryst in 23 st pannbiffar å 5 st matlådor me kycklinggryta å ris. De tar sej! =P
 
Ni får gärna komma me förslag på mat som e god att frysa å värma upp, har svårt att komma på maträtter! 
 
// Miss Universum

3 veckor!

Nu e de endast 3 veckor kvar till beräknad födelse å jag blir inte mindre..// Miss Universum

Babyshower!

Här e presenterna jag fick på babyshowern! =D


"Mina första år"-bok, tofflor, vetekudde i form av uggla, napp-ask, prasselkudde med lappar, tallrik + sked å en massa bitringar/leksaker i plast å tyg. Perfekta presenter! =)

// Miss Universum

Blä.

Idag e jag inte på bra humör märker jag. Har sovit dåligt, har ont i ryggen å e bara allmänt irriterad. Klockan e bara kvart i elva än så länge, så förhoppningsvis blir jag gladare under dagen. =) 
"Vad händer annars då?" undrar ni. Jo, de ska jag berätta. 
 
I fredags var jag å Ida hela dagen i Ullared, apkul! =) Jag va lite orolig att jag inte skulle orka, men jag klarade mej bra över förväntan! Hade lite ont i ryggen på kvällen, men inget som störde min nattsömn iaf. Jag va så trött så jag sov som en stock, behövde inte ens gå upp å kissa. =P Å nu e nästan alla julklapparna inhandlade, så skönt!! 
 
På lördagen skulle jag å Tobbe hem till Sara å Sappen för att äta lunch, trodde jag ja! Men när vi kom dit så var hela tjejgänget samlat å överraskade mej med en babyshower! Så roligt! =D Vi åt gott, tjöta en massa skit, fikade, plus att dom gav mej (bebisen) presenter. (bilder kommer) Dom hade även planerat nåra lekar, t.ex fick jag byta bajsblöja (de va choklad i blöjan) på en docka å gissa vilka bebiskort som tillhörde rätt kompis. Mycket trevlig eftermiddag! =D
På kvällen åkte vi hem till Tobbes bror som hade födelsedagsfest.
Behöver jag säga att jag va halvdöende när jag kom hem?! =P
 
Söndagen började lugnt, jag slog in julklapparna å bara gick runt här hemma å småpillade. Sen på eftermiddagen åkte jag till en kompis på Tupperware/ljusparty. 
Japp, de va den helgen! 
Måndags va min första dag som "mammaledig", jag städade å tvättade lite men gjorde de i lugn takt. =) Å igår gjorde jag INGENTING! Å de va skönt. =) Idag får jag se va som händer.. om humöret blir bättre ska jag laga massa mat å frysa in. Läste de på nätet att när ungen har kommit kan de va svårt att hinna med matlagning så ett tips va att frysa in en massa matlådor redan nu. Så de ska jag göra. =) Fast, haha, känner jag mej själv rätt så blir väl "massa" matlådor typ tre st. =P
 
// Miss Universum

Fyra veckor kvar!

Idag e de exakt fyra veckor kvar till beräknad födelse! Å jag har inte tänkt att gå över tiden. ;) Jag va hos barnmorskan idag, allt va bra me mej å bebisen! Berättade att jag har så ont i svanken, då svarade hon att de va foglossningar! Jag trodde man bara fick de i höfterna, men man kunde få de både bak i ryggen å fram vid ljumskarna. Typiskt. Jag som hade hoppats på att klara mej helt utan smärta. Men som jag sagt innan, jag ska inte klaga, har haft en lätt graviditet.
Förresten så har Tobbe övertalat mej till att sluta jobba så imorn e min sista dag! Känns skitkonstigt att inte jobba! Va ska jag göra då? Hur fördriver jag tiden i flera veckor? Jag kan ju inte städa å tvätta varje dag?! Jag får plåga mina vänner på varenda ledig tid dom har. =P

De va allt, over and out!

// Miss Universum

Trött, tröttare, tröttast..

E nått så otroligt trött! Ja, jag e i nionde månaden, de påverkar såklart MEN hade jag bara fått sova på nätterna så hade jag varit piggare! Nästan varje natt vaknar jag å bara e vaken. Ibland kan de bero på att jag e toanödig eller har ont i höfterna, men oftast vaknar jag utan anledning. Å ligger i en-två timmar å bara väntar på att få somna om. E ju aptrött på mornarna sen! Tycker synd om Tobbe som måste dela säng me mej, jag vrider å vänder mej hundra gånger för att hitta en bättre ställning så jag kanske somnar. Haha, tur att han sover djupt. =)  
 
I övrigt rullar allt på. Men usch va man inte e sugen på att göra nått när de e sånt här väder. De e småregn, mulet å kallt. Gillar hösten bättre me sol. Men samtidigt e de lite mysigt att tända i vedspisen på morronen å känna värmen spridas i köket när man äter frukost. =) 
 
Nä, nu ska jag göra nått vettigt. Ha´re gött!!
 
// Miss Universum
 

I väntans tider!

Här sitter jag, i god tid!, före ett uppdrag å väntar på min kollega. Jag brukar alltid komma i tid till uppdragen, men oftast med andan i halsen eftersom jag e tidsoptimistist. Men nu e de jag som för en gång skull väntar på kollegan. =) känns bra att inte behöva stressa, men konstigt. Jag vet liksom inte vad jag ska hitta på när jag har tid över.. nu kommer kollegan! Dags att jobba! =)

// Miss Universum

RSS 2.0
Test