Torsdag

Idag är de Tors dag. Grattis Tor!
Jag vill oxå ha en egen dag.. typ maridag, marydag, mardag, mariadag, madag, nånting som syftar till mej. När jag bli känd å rik ska jag se till att de blir så. =)

Nu sitter jag hemma hos Tobbens syster Jenny, har precis ätit asgo kyckling till middag, så nu e jag så där lagom trött som man blir efter att man har ätit. Skulle lätt kunna somna nu.
Men de har vi inte tid me, för nu kom tvillingarna hit. Vi alla ska sitta å försöka planera färdigt Jessicas 30-årsfest som går av stapeln på lördag (då jag jobbar, morr).

Imorn ska Tobben flytta till sin nya lägenhet i Borås, de ska bli spännande. =)
Tyvärr jobbar jag (som vanligt när nåntng händer) så jag kan inte vara me å hjälpa till. Men men.. jag får väl hjälpa till å packa upp alla kartonger nångång när jag hinner. =)

Ja.. de va de de.

// Miss Universum


Ännu ett tips

Här kommer ännu en sida  du kan bli medlem för att få fler läsare. Tack Miss K. =)

Jag kan väl berätta lite om min morron när jag ändå sitter här.
Jag vaknade tidigt, men gick upp ganska sent. De e skönt å bara ligga å slappa i sängen å veta att jag kan gå upp precis när jag vill eftersom jag e ledig idag.
När jag väl hade gått upp gick jag ut å sprang. Jag har inte sprungit på 2-3 veckor pga dåligt väder, tidsbrist å trötthet, men idag gav jag mej ut. Å jag orkade att springa hela vägen!
Jag stannade inte en sekund. Nu ljög jag, de fastnade en pinne i min sko å då stannade jag för att ta bort den, men sen så fortsatte jag att kuta. =)
Dom senaste dagarna har jag haft lite aggressioner inom mej så de va väl allt de som kom ut nu. De va riktigt skönt!
Inte för att rundan e speciellt lång, så alla tränade människor sitter väl å skrattar åt mej nu men men..
Jag e stolt å nöjd över min prestation iaf. =)

Å nu ska jag ta mej en välbehövd dusch! =D

// Miss Universum

Värva läsare

Tack för påminnelsen, Mickis. =)

För jättelängesen blev jag medlem på Viraltrafik, där man kan öka antalet läsare, men sen glömde jag bort att fixa i ordning det.
Hur det går till får ni veta när ni klickar på länken. =)

 http://www.viraltrafik.se/?MissMaria85

// Miss Universum

Ikväll

Ikväll har jag löst korsord, somnat när jag löste korsorden, ätit kvällsmat, kollat på allsång på skansen å pratat med älsklingen i telefon.
En lagom aktiv kväll. =)


Gäspar framför korsorden


Här har min bror fotat min toffel, men som ni kan se i
bakgrunden så har jag nu somnat.

// Miss Universum

Åtta gånger

Idag har jag jobbat å nu e jag ledig i två dar, för att sen jobba hela helgen.. surt..
Har räknat att jag har åtta jobbpass kvar, sen e sommarjobbet slut, för alltid hoppas jag!
Nästa år vill jag jobba som tolk, inte va nån semestervikarie på nått jobb som jag inte har nåra framtidsplaner med.
Jag har trivts mycke bra i år, men oj så skönt de känns att de snart e över.

Så elfte augusti börjar mitt sommarlov på riktigt! Får hela tolv dar sommarlov, de ni!! Jaja.. jag får tänka på lönen som kommer sen.. de känns bättre då.

Btw, idag skulle jag å min bror gå upp samtidigt, men han e så fruktansvärt svår att väcka. Mamma försökte hur länge som helst. När han började vakna till liv fick jag den briljanta idén att borsta tänderna i hans rum- med en eltandborste! Haha, lagom irriterande ljud halv sju på morronen.
De e syskonkärlek.

// Miss Universum

Tråkigt

Jag tycker de e tråkigt när man ställer upp jättemycke på jobbet, men ingen gör desamma tillbaka.
Nu överdriver jag när jag säger ingen, men de e så de känns.
Jag har jobbat över, jag har bytt me andra som har behövt vara lediga om jag har kunnat.

På lördag ska Tobbens syster ha 30-årsfest å de va tänkt att jag skulle, tillsammans me hans familj, vara me å hålla i festen, spexa, uppträda lite m.m.
Men självklart jobbar jag delad tur den dagen. I tre veckor  har jag försökt byta bort kvällen, dagsturen kan jag ta, men de e fem timmar på kvällen jag vill få bort.
De e helt okej om man inte kan, för att man har andra planer, jag tänker absolut inte begära att någon ska jobba om man e upptagen. Men sen finns de dom som kan, men inte vill.
Å jag förstår dom på ett sätt, e man ledig en lördagkväll så vill man väl inte behöva jobba.
Men om man ändå bara ska sitta hemma, å jag verkligen ber om de, varför kan man inte va schysst å ställa upp då?! Jag gör ju de, varför kan man inte få nått tillbaka?

// Miss Universum


Allsång i Ulricehamn


Emilia


Thorleif


Niclas Andersson


Saxofon-mannen


Jag å Jenny

// Miss Universum

Festbilder


Cissi, jag å Mia


Ida


Törnis


Tobben


Ida, Svarre å Mattis


Davis, Bella å Marcus


Så, nu tror jag att alla e me. E de nån som vill protestera mot nån bild, så säg bara till. =)

// Miss Universum

Måndag

Då var de måndag igen, regn, regn å åter regn. Ska jobba 14-21 idag, så roligt.
Va e detta för sommarlov egentligen? Dåligt väder å jobb hela tiden?! Så tråkigt.

Jaja, i lördags va ja å festade me massa vänner. Först va de förfest hos Cissi å sen bar de ut till hotellet. De va en otroligt rolig kväll, va längesen jag hade så kul i denna staden. =)

Igårkväll åkte Tobben til Karlstad, han ska dit å jobba i två dar nu. Stackarn, han får flänga runt överallt hela tiden å jobba. De enda positiva e ju att han får bra lön för de.

Så när han åkte iväg, åkte jag, hans föräldrar å några syskon till "Allsång i Ulricehamn".
Igår gästades vi av Thorleif, Emilia, Niclas Andersson (musikalartist) å nån kille på saxofon som spelade alldeles för länge enligt mej.
Thorleif sjöng, till min glädje, Sweet Kissing In the Moonlight, en mycket bra schlagerlåt, å Emilia sjöng oxå sin schlagerlåt plus "big big world" elle va den heter.
Niclas Andersson hade jag inte så bra koll på innan, men vilken röst! Han sjöng superbra å hade många bra låtar på lager. Å dessutom fick svägerskan Jenny sjunga i micken under allsången, de ni. =P
En mycket trevlig kväll, dock lite för kallt å blåsigt, men i övrigt en mycket angenäm kväll. =)

// Miss Universum

Party

Sitter nu hemma hosd cissi å festar.. yeeah!! =)

Gästblogg: MIA!
wohohohohoooooooo. här sitter jag med miss universe (?) "hur går det mia?!"
jo tack det går alldeles fabulöst. vilka ord jag svänger mig med. nähä nu ska jag gå och ha ett förtroligt samtal med en gris.

Nästa gästblogg: IDA!
Det tog stopp. J********************vla länkar...... peace out!

// Miss Universum

Lördag

Sitter i Tobbens säng å bloggar å tittar på när hans syster rensar bland sina kläder, Tobben bor ju i deras klädkammare, de låter ju inte så bra att bo i en klädkammare, men den e en ganska stor, så han mår bra ändå. Bara så ni vet. =)

Som jag har sagt innan blev de inget varberg, å kanske lika bra va de. Regnet hänger i luften å de blåser mycke. (Men jag e lite sur ändå.)
Så istället för varberg så ska "gänget" ses ikväll å hitta på nått roligt, parta, spela spel, whatever.. den som lever får se.

Nu ska jag strax åka till Jönköping å hitta nått fin i födelsedagspresent till Tobbens tvillingsystrar som fyller 15 imorn. =)

// Miss Universum

Helg

Nu har jag jobbat färdig för idag. Min syster å hennes barn e hos mor & far så jag hänger lite me dom, men har smitit iväg en stund. Måste ju andas lite efter en hel dags jobb. =)

Va som händer i helgen e ännu inte planerat, vi ska sätta oss ikväll å grunna ut nått bra. I vilket fall som helst e de skönt att va ledig hela helgen, de förtjänar jag helt klart.

Ikväll får jag även träffa Tobben, han har varit å jobbat i Uddevalla nåra dar, de känns som de va aplängesen vi sågs. Fast de va nog bara tre-fyra dar sen när jag tänker efter. Men men, i vilket fall som helst så ska de bli skönt att träffa honom igen. De e märkligt hur "beroende" man kan bli av en person. Efter nåra dar får jag verkligen Tobben- abstinenes. Min lilla gose- tobben!! (haha, han kommer bli så gla när han ser att jag kallar honom så)

Nä, dags å bli social igen, sen e de dags för dusch!

// Miss Universum

Sur

Varbergsresan som skulle ske i helgen e inställd på grund av för dåligt väder.

AAAAHHHHHH!!!!!!

Supersur.

Jag har ju längtat så efter en minisemster.. jag får väl tillbringa även denna helgen i u-hamn.. yey...

Ledsen..

Aldrig blir de som jag vill..

Skitväder.. skitlov..

// Miss Universum

nu gäller de

Idag vaknade jag me en olustig känsla i kroppen. Snart e sommaren över å skolan drar igång igen.

Jag e faktiskt lite nervös, inte över att just skolan börjar, utan mer över att de e sista året å de e nu de gäller. De e nu jag måste klara allt för att kunna bli så bra tolk som möjligt.

Sista tiden innan sommarlovet gick de inte så bra för mej, jag tappade energi å tron på mej själv som tolk å flera tolkövningar blev dåliga. Å tolkningen på skolavslutningen ska vi inte ens prata om å de värsta e att den finns inspelad å därmed sparas för alltid typ... känns inte bra.

Å de e inte lätt att börja skolan igen å ha den "misslyckade"-känslan i sej.. usch.. de e självklart skönt att de e äntligen sista året jag börjar på nu men shit.. vilken press..

// Miss Universum

Till Torsken

Häromdan skrev jag om min nya mobil, då Torsken blev lite lätt upprörd eftersom jag inte hade någon bild eller sagt vilken modell de va på mobilen. Jag tyckte själv att de räckte me färgbeskrivning, men men. =P
Här kommer en länk om ni vill se å läsa detaljerat om den. Ändra till färgen vit, för att se hur just min ser ut.

Allt för dej, Torsken. ;)

Jag har bara haft den nåra dar, men hittills e jag mycke nöjd! =)

// Miss Universum

Bensinstopp?? Tji fick vi...

Här kommer fortsättningen på våran äventyrsnatt efter Stockholms-dagen. Jag trodde att historien skulle ta slut där jag slutade mitt förra inlägg, men nänä. Så lätt va de inte.

Min svåger kom efter ett tag med 15 lite bensin, vi "tankade", men bilen startade fortfarande inte, alltså va de något annat fel. Fick ringa bärgningsbil, som efter 45 minuter dök upp å bärgade våran bil till Jönköping. Vi åkte oxå dit för att skaffa oss en hyrbil, men tji fick vi igen. OKQ8 hyr inte ut bilar på nätterna, för då e deras datasystem avstängt! Å tydligen e de så på dom flesta mackarna!! Så otroligt barnsligt! Tror ni att man blev irriterad??

De hela slutade me att vi körde hem våran svåger till Bankeryd å åkte sen hem me hans bil.
Så vi va hemma ungefär kl. 5 på morronen.
Å jag skulle upp kl. 6 för att börja jobba kl. 7. Allt som allt den natten, kanske jag sov max två timmar.

När jag kom till jobbet var jag lite lagom trött, men kollegorna va snälla å lät mej sluta kl. 14 istället för 16. När jag kom hem slockna jag på en gång å sov i två timmar.
Sen på kvällen var jag på Mary-Kay party, mycket trevligt, men efter de va jag supertrött!
Så fort jag kom till Tobben så somna jag å sov till nästan kl. 10 imorse. De va riktigt skönt!! Tur att jag jobbade sent idag så jag hann sova ikapp lite grann.

Mary undrade va jag skrev på lappen. Jag minns inte ordagrant, men jag skrev ett tack-brev. Jag tackade för att båda deras betalningsautomater va avstängda när man behövde de som mest å tackade för deras service o.s.v.
Jag blir lätt lite ironisk när jag blir upprörd.. Nu va de ju inte bensin vi behövde, upptäckte vi ju sen, men de va ju va vi trodde först å då tycker jag de e dålig stil att alla möjligheter till tankning e avstängda.

Jag ska även undersöka om de går att skicka mejl till dom, så dom verkligen inte missar mitt tackande!! =D

// Miss Universum

Bensinstopp

Här sitter jag, mor å far å min lillebror å tittar ut över Vättern. Vi har en underbar picknick just nu!

NOT!!

Klockan e 01.03 å jag börjar jobba om sex timmar, men fick bensinstopp vid Gränna, mitt på E4:an. Bensinmätaren hade gått sönder, upptäckte vi, så vi hade total soppatorska.
Jag, brorsan å pappa fick knuffa på till närmaste bensinmack, som tur i oturen fanns ca 1 km bort.
När vi kommer fram så e BÅDE kortautomaten å sedelautomen sönder, vilket betyder att vi inte kan tanka!
Men va inte oroliga, jag har lämnat en arg lapp som dom kan läsa om nåra timmar när dom börjar jobba!

Vi ringde å väckte min syrras man, som bor några mil bort, som får bemödra sig mitt inatten för att komma hit å rädda oss. Så nu sitter vi här å väntar. =)

Dagen i Sthlm har i övrigt varit mycke bra, soligt väder, varmt å bra stämning. Shoppade bara ett läderarmband, men jag e nöjd ändå. =)

Ja, nu e de bara försöka att sova så jag orkar gå upp kl. 6. Om jag ens går å lägger mej, vill säga.

// MIss Universum

Mot Stockholm

Nu sitter jag, min lillebror å mina föräldrar i en bil mot Sthlm. Vi ska ha en mini-semester där över dan.
Jag har tagit me mej allt tålamod jag hittade för att dagen ska bli så trevlig som möjligt
Även kameran e nedpackad så bilder kommer att läggas upp sen. =)

Som synd e lider jag lite av åksjuka så nu kan jag inte skriva mer, för då spyr jag snart.

// Miss Universum

Lördag

Idag e jag ledig, vilket jag förtjänar eftersom jag jobbar den roliga populära delade turen imorn. 
Å jag ska bara ta de lugnt!

Tobben e i Hultsfred på Sonisphere tror jag de heter, en hel dag med konserter med tolv olika band, bl.a metallica. Jag sååå avundsjuk, not. =P

Nä, nu ska jag duscha, jag kan ju ändå försöka lukta gott fast jag e ledig. =)

// Miss Universum

Förresten

Jag kom på att jag måste gnälla lite på tanter som INTE KAN VISA UPPSKATTNING!!

Idag hade jag två inköp, alltså att jag skulle handla mat åt två tanter.
Jag va stressad som en gnu, för ibland går tiden alldeles för fort, särskilt när hela U-hamn ska handla mat på samma gång. Till sist va jag klar, sönderstressad å svettig.

Åker till första tanten som va såå tacksam å nöjd med alla varorna.
Nöjd å gla åkte jag till nästa tant som INTE VA TACKSAM FÖR FEM ÖRE!!
Hon tyckte jag va för seg å förstod inte va jag hade hållt på me å påståd att alla andra e sååå myyyycke snabbare. När jag dessutom hade köpt fel storlek på juicepaketet trodde jag att hon skulle dö!
Ahhhh!! Jag va så arg när jag gick därifrån så jag nästan började lipa!
Va tvungen att ringa Tobben som efter ett tag fick mej att bli lugn igen.
Åh, va otacksamma människor kan förstöra ens dag!

Nä, tacka vet jag den lilla söta tanten som va så nöjd. =) Jag hoppas jag blir så mysig när jag blir gammal.

// Miss Universum


Nyfikna?!

Jag antar att ni håller på att dö av nyfikenhet, vilken mobiltelefon skaffade jag??
Jo, de ska berätta! Först lite bakgrundshistoria.

Jag har en tendens att tappa saker väldigt ofta vilket min mobil har fått uppleva många gånger! Därför har knapparna inte alltid fungerat som den ska å mobilen har med jämna mellanrum hängt sej.
Men eftersom jag e så himlans smart så kom jag på att mitt 3-abonemang snart går ut å då kan jag förlänga de å få en ny mobil på köpet!!
Jag har suttit många timmar framför 3:s hemsida å kollat efter den perfekta mobilen.
Jag sorterade snabbt bort dom som va tråkiga, fula å svarta.
Sen sorterade jag bort alla touch-telefoner, inte riktigt min stil. Så teknisk vill jag inte va.
Sen var jag tvungen att kolla på priserna, jag vill ju inte behöva betala allt för mycket i månaden.
Efter ett tag hade jag några val å bestämde mej för att bege mej till Borås.

Så igår åkte jag å Tobben till 3-butiken i Borås. Vi gick in, tittade runt jättelänge, jag lider ju av beslutsångest å tyckte de va jättesvårt!
Vi pratade lite med en kille som jobbade där, sen gick vi till McDonalds (inte killen, bara jag å Tobben) å diskuterade abonemangsform å mobil. Till sist bestämde jag mej!!

Jag skaffade mej en Sony Ericson, vit/röd med slide-lucka eller va man nu säger. Å så har jag bytt till ett abonemang där man ringer gratis till hemtelefoner å mobilen kostade ingenting!! Asbra!
Ingen överteknisk eller överavancerad mobil, men den funkar bra för mej!
Tobben kom i all hast på att hans abonemang oxå hade gått ut, så han skaffade en likadan men mörkgrå/grön! Skitsnygg! Nu e de bara likadana träningsoveraller som ska införskaffas så e vårat förhållande fulländat. =P

Ja, där fick ni den historien. Om ni undrar så har jag jobbat idag å e aptrött- ni vet va som händer då, jag blir övertrött å bara tjötar på eller somnar. Å ja, ni märker ju i vilket läge jag e nu. =P

Nu ska jag äta chokla!!

// MIss Universum


Prat om vädret

När man e hemma hos äldre människor så ska man ju alltid vara lite social å trevlig.
Ett ämne som aldrig slår fel e: vädret!
Ett säkert kort om de blir pinsam tystnad. De räcker att du nämner  ordet "kallt", "regn" eller "varnt" så å e dom på direkt å börjar diskutera. De känns väldigt typiskt svenskt att diskutera vädret svängningar.
Men å andra sidan e de inte konstigt, varför skulle man prata om vädret i typ Spanien där de e varmt å soligt varje dag?
Jaja, i vilket fall som helst så e de ett tips till er om ni inte har nått att säga. =)

Nu ska jag spela monopol me Tobbens syrra Jenny, hennes man, å Tobbens små tvillingsystrar Johanna å Marina (små å små, dom fyller 15 snart). Å min plan e självklart att ta hem hela spelet! De har jag faktiskt lyckats me en gång så helt omöjligt e de inte! =D

Imorn ska jag till Borås å skaffa ny mobil! ÄNTLIGEN!! Då behöver jag inte längre ta upp mobilen låååångsamt eftersom jag inte vill komma åt någon knapp å råka klicka. SÅ SKÖNT! =D

// Miss Universum

Begravning

Idag har jag varit på begravning, den var jättefin men självklart sorglig.

Räknade ut imorse att jag har varit på nio begravningar, sex bröllop å tolv dop under mitt liv.
Inte så dåligt me tanke på att jag inte e så himla gammal än. De e ju tråkigt att de e fler begravningar än bröllop, men så blir de ibland.

Jaja, nu hinner jag inte skriva mer. Ska grejja lite å hoppas att jag blir klar till åtta så jag hinner se allsången, Larz-Kristerz kommer ju. =D

// Miss Unviersum

Tråkigt väder

Idag e de fortfarande jättetråkigt väder!! Va hände me den fina sommaren vi hade i typ två veckor?! Jag som va så gla...

Jaja, idag e jag ledig å bara tar de lugnt. Tobben sitter å grejjar vid sin dator. Han hade egentligen planerat att vi skulle tvätta hans bil å mc, men tyväääärr började de att regna! Så syyynd, för jag va ju extremt sugen på de annars. Ibland e de bra me regn. =P

Nu e de snart dags för mej att byta mobil, men vet dock inte till vilken. Jag vill inte ha en som kostar för mycket per månad, men jag vill ju ändå ha en mobil som e lite mer uppdaterad än den jag har nu.. mm, de tåls att klura på.

Imorn skulle jag egentligen jobbat, men eftersom jag ska på begravning så har jag tagit ledigt. Usch.. inte roligt..

Men iaf, jag har räknat ut att jag nu bara har 18 arbetspass kvar!! Underbart! =)
Men bara 6 veckor kvar på sommarlovet. =(

Jag skulle ju skriva nått nu ju, men glömde.. så irriterande.. hm.. jaja.. skit samma.

Nu ska jag dricka te för jag håller på att frysa ihjäl! Usch för detta vädret! USCH!!

// Miss Universum

Helgplanering

Idag e jag ledig, men regnet bara öser ner. Va e de för vits att va ledig då??

Jaja, iaf. Helgen som kommer e fullsmäckad.
Imorn jobbar jag 14-21. Direkt efter jobbet ska jag på ett överraskningsfödelsedagskalas, där Tobben å hans kompisar ska uppträda. Men dock kan jag inte stanna jättelänge eftersom jag börjar jobba 07.00 på lördag.
Efter att jag har slutat 16.00 ska jag, Tobben å nåra till planera vår helg i Varberg som sker om två veckor.

På söndag jobbar jag delad tur, HURRAAAA!! (ironi)
Jag hatar delade turer, man jobbar först 7-13, sen börjar man igen 16-21. Tre timmars ledigt på en dag. Får se va man kan hitta på då, typ inget.
Men jag får tänka på lönen som kommer nästa månad. =)

Nu ska jag läsa lite, å sen lösa korsord. Som man bör göra på en ledig, regning dag. =)

// Miss Universum

Kommentarsvar

Jag ska börja med att svara på Julias kommentar: japp, jag jobbade igår så de va nog mej du såg! =)
Dessutom fick jag jobba över en å en halv timma, jag trodde inte de skulle göra så stor skillnad i trötthetsgrad, man ack så trött jag va när jag kom hem till Tobbens syster! Höll på att somna ifrån" morden i midsomer", å då e de illa. =)

Anna: oj, jag har inte varit med om en enda bajs i år, så du slår nog mej lätt.. men.. inom städning? Vet inte om jag vågar höra dina historier!

Nu ska jag ut å springa, sen äta frukost, duscha å träffa Sanna. =D
 
// Miss Universum

Jobb jobb jobb

Nu ska jag snart åka till jobbet.. igen. Iåfs så var jag ju ledig nåra dar förra veckan, men nu har jag bara jobb framför mej hela tiden. Å visst att jag trvis, men SÅ kul e de inte att jobba på sommarlovet.

Jaja.. ikväll kommer Tobben hem, då ska de gosas så de står de härliga till! =D

// Miss Universum

Nyss

Nyss kollade jag på filmen Twilight. Den va riktigt bra! Jag har hört så mycket tjat om den så jag har inte velat kolla på den, men nu är de gjort. Jag blev inte så hysteriskt förälskad i den som alla andra verkar bli, men de va en bra film!

Vad mer.. hm.. Nä.. de va nog allt jag hade att berätta. Som jag skrev igår, så ska jag luncha med Soffipropp idag å sen jobba ikväll.

Håller på att gå igenom min musik som jag har på datorn, de en massa som jag aldrig har lyssnat på å jag vet inte varför jag har laddat ner de heller, men nu så rensar jag rejält, för de va rätt mö skit! =)

Ja, nått mer hade jag inte att berätta idag.

// Miss Universum

Borås djurpark

Här kommer lite bilder från borås djurpark. =)  (ja, jag vet att jag e lite besatt av djurbilder)

Vi börjar med bilder på oss som åkte dit.


NatalieJasmineTobben (inte lika road av besöket som vi andra), hans syster
Jessica och Jasmine igenHär är jag! (Jessica och Jasmine oxå) Jag va mest road av alla tror jag!  
Ser ni, jag kör barnvagn! =)


Nu kommer vi till djuren.


Nyinflyttade djur från Afrika, heter Bongo. Hahaha, bongo! Ser lite ut som mörk choklad
med vit choklad-streck på, som finns i aladdin-asken. =)GiraffTvå strutsar som tittar uppBuffelmamma och buffelbarn, antiloper i bakgrunden.Lejon som sover i skuggan, taget genom ett fönster.SälarPingvinerAfrikanska vildhundar

Nu räcker det, jag har massa fler bilder, men det blir bra så här. =)

// Miss Unviersum

Ledig

Idag är jag ledig. Jag tar det lugnt å bara slappar. Har varit ute å sprungit en sväng på förmiddagen, de va att komma igång igen. Har inte sprungit på nåra veckor eftersom jag har varit förkyld, men nu e jag frisk å har inget att skylla på längre. =)

Tobben e bortrest denna helgen, jättetråkigt. Saknar honom mycke faktiskt. Men han behöver väl lite semester från mej ibland. =P  Vi ses ju på månda igen, då ska jag krama honom så hårt å så länge att han aldrig mer vågar resa bort utan mej. =)

Imorn ska jag luncha me Soffipropp å sen ska jag jobba.

// Miss Universum

RSS 2.0
Test