Nu så...

Nu så smäller de snart.. nu får de va nog.. ska gå å träna av mej all irritation.

// Miss Universum

En bra helg

Helgen har varit mycke bra me vänner, shopping, juklappsinköp å egen tid. De enda som har fattats e tobben, men han kommer hit nästa helg. =)
Så tack alla vänner för sällskapet å energin jag får av er. =)

// Miss Universum


Leksak till vuxen?

Häromdan kollade jag igenom mina bilder på mobilen å hittade då en sak som jag har glömt att visa. När jag va i ullared hittade jag en leksak till småbarn, en katt som man kan mata å kamma å jag vet inte allt.


Det ser ju inte så konstigt ut. Men till vänster om kattens ansikte kan man se en tjej leka med den, ni ska få en närbild.


En vuxen tjej som leker katten?? Jag hade förväntat mej ett barn på bilden, men visst.. de kanske e nått nytt reklamkoncept. Lite komiskt tyckte jag. =)

// Miss Universum


New Moon och Marocko

Igår va jag på bio å såg New Moon, måste säga att den va riktigt bra. Jag e inte nått stort fan av vampyrfilmer, men Twilight å New Moon e helt enkelt bra filmer. Så de va kul. =)

Nu till Marocko. Som ni vet va min föräldrar i Marocko för nåra veckor sen och då köpte dom me sej nåra presenter till mej, som jag fick nu i helgen.


Här e ett par typiska marockanska skor, berber-skor. Alla marockaner använder sånna, även killar fast då utan pärlor.


Ett halssmycke, en miniberbersko.


En väska av koskinn                               En väska av lammskinn
  


Den här lila saken e en......................... sån här sak, fast på marockanskt vis.

Japp, de va allt. =)

// Miss Universum

Mörkt, mörkare, mörkast

Jag hatar mörker!!! Alla lampor e tända, jag har druckit en massa te å ätit lite chokla för att bli pigg å kunna komma igång me pluggandet. Men de e omöjligt när de e så mörkt ute. Jag vill bara sova. Inte ens katterna e ju vakna. Suck.. har faktiskt lyckats få lite pluggande gjort, men absolut inte så mycke som jag hade tänkt. Jag orkar helt enkelt inte. Får göra ett nytt försök imorn efter skolan, då de fortfarande e ljust.

Igår träffade vi fyra personer från Tanzania, vi satt tillsammans å planerade när vi ska åka å hälsa på dom. Som de ser ut nu blir de den 10 april!
Kan ni fatta att jag ska till Tanzania?! Jag kommer nog inte förstå de förrän jag e där. Ska bli otroligt spännande och roligt! =)
När planerandet va slut bjöd skolan oss på mat på Shanghai. Å nu sitter jag här i mörkret å längtar efter värmen å solen som finns i Tanzania.. snart så. =)

// Miss Universum

Från blondin till brunett

Igår färgade jag håret! Jag har funderat på de jättelänge å igår blev de äntligen av. Jag har inget emot att va blond på sommaren, då solen bleker håret, men på vintern när de blir mer råttfärgat e de inte lika kul längre. Då e de dags att börja leka me håret. =)


Före!


Efter!

Vad tycker ni? Jag e iaf helnöjd! Jag känner mej mer som mej själv i brunt hår, så nu trivs jag rejält. =) tack för hjälpen Sandri. =)

// Miss Universum


Avstämningsveckor

Imorron e de månda, då börjar avstämningen, som ska hålla på i två veckor. Jag orkar inte förklara exakt hur, men jag kan säga kort att de e som ett prov som vi ska utvärdera å göra om å om igen tills vi har lyckats. Enkelt förklarat. De känns nervöst, roligt å tidskrävande. Men när man väl har satt igång så kommer de rulla på utan problem, tror jag.. hoppas jag.. =)

Övrigt idag har jag inte gjort så mycket. Löst korsord, lagat mat, tränat å kollat på tv. Å framför allt bara slappat å  tagit de lugnt. De e första helgen på en månad som jag e hemma i min lägenhet å kan göra va jag vill å de känns underbart. =D
Jag måste komma ihåg att ibland bara göra ingeting. Ja, de låter ju dumt för de e ganska ofta jag gör ingenting, men jag menar att jag ska släppa alla tankar. Jag stressar upp mej själv me tankar om framtiden, jag blir helt slut i huvudet för jag kan inte ta de lugnt. I ena stunden tänker jag att ödet får sköta framtiden åt mej. Men ändå så sitter jag å tänker å grubblar å vill ha kontroll. Å jag har jätteont i axlarna för de e där allt sätter sej. Så avslappning å massage e va som behövs. Nu.

// Miss Universum

Tvätti tvätti

Idag har jag tvättat hur mycke kläder som helst. Jag hade en hel del smutstvätt sen praktiken, så de skönt att tvätta allting nu. =)

Idag frågade en granne mej om jag har sett att grillarna är borta, de hade jag inte. Då berättade han att hyresvärden har tagit bort dom grillarna som stod ute på gården, tre st tror jag de va, för han tycker att när man har grillat ska man ta in grillen efter sej, de ska inte stå å skräpa på gården.
För de första tycker jag de e elakt att slänga min å Sandris grill utan förvarning. Eftersom detta hände under praktiken så fick jag ingen information.
För det andra, om hyresvärden tycker att man ska ta in grillen efter varje gång så tycker jag att han ska ge mej ett förråd, för grillen kan inte va i min lägenhet. Så de så. Då vann jag den här striden.. eller inte för jag har ju ingen grill längre.. Jaja, nu e de ju vinter så de spelar ju ingen roll..

Igår va jag hos Ännabännäna, de va mycke trevligt å roligt å precis va jag behövde!! =)

// Miss Universum

Fredag den 13

Idag e de fredag den 13, men jag har inte haft nån speciell otur, inte mer än vanligt. =)

Först va de en engelskalektion, då diskuterade vi Berlin-muren, mycke intressant. Sen va de dags för bokmässa. De va nog den sämsta bokmässan jag har varit på, fanns ju typ inga böcker! Väldigt dåligt utbud, men däremot såldes chokla å jag råkade kanske köpa lite.. mmmm.. *dreggel*
Sen gick en kändis förbi mej (jag har har ju en viss besatthet av kändisar), Alex Schulman. Ja, de e ju inte en av mina favoritkändisar, men en kändis iaf. Tillräckligt känd för att han får stå me på min kändisar-jag-har-sett-på-riktigt-lista. =)
Sen gick jag på stan en sväng, å nu ska jag börja klaga på min cykel. Jag HATAR att så fort man lägger nått i cykelkorgen så ska hela cykeln välta, jag kan inte beskriva min ilska över detta! De e de värsta jag vet när hela cykeln VÄLTER FÖR ATT JAG VILL HA SAKER I MIN KORG!!!!! Ja.. som ni förstår så blir jag väldigt upprörd.. jag vill ha en bil.
Inte en dum cykel.

Ikväll ska jag hem till Ännabännäna å ha asroligt! =D

// Miss Universum

Elsas nattbestyr

Idag fick jag tips om roliga tecknade kattklick på youtube, tack Mary! Ett av dom klippen stämmer in så bra på Elsa, här får ni se hur hon beter sej. =)// Miss Universum

Vardagen.

Idag har jag å Torsken vart å tränat. Jag har bara orkat träna en gång under praktiken så de ska bli skönt att komma igång nu igen. Så länge den energin ¨nu varar vill säga. =)

Skolan rullar på, de e mycke diskussioner om praktiken nu i nåra dar, vilket e jätteintressant, men jag blir väldigt trött av att bara sitta å prata. Men som sagt, de e kul. =)

Just de, igår kom katterna hem igen, men dom totalignorerade mej!! Inget gos, inget spinn, dom ville bara ut hela tiden! Elsa sov inte ens jämte mej som hon brukar.. jag får se om hon beter sej ordentligt nu inatt annars får jag nog ta ett litet snack me henne. När man har två katter ska man inte behöa sova ensam!

suck.. jag saknar tobben...

Nu ska jag dricka te å sen ikväll e de desperate housewifes. =)

// Miss Universum

Long time..

Nu va de längesen jag skrev här, så de e väl dags för en liten update.
Som ni redan vet har jag ju vart på praktik i Jönköping å i fredas va den slut. Jag kan inte fatta att jag har varit på praktik i fyra veckor, de känns som jag har vart borta nåra dar bara. Jag kom hem igår kväll å allt kändes precis som vanligt, å skolan flöt på som vanligt idag. Har jag verkligen vart borta i en månad?? Troligen, men tanke på hur slut min hjärna e. =)

I lördas var jag, tobben å min lillebror i Ullared, de va apmycke folk där!! Vi kom dit kvart över sju, de öppnar sju, men redan då va de kö. Iåfs gick de väldigt fort, vi kanske köade i fem minuter, men ändå så va de kö så tidigt!
Åtta timmar senare, men onda fötter, va vi klara. Puh, t.o.m. jag va trött. De blev inte så mycke fyndat som jag hade hoppats på, men jag kom hem me nåra tröjor, julklappar å annat smått å gott. Jag skulle gärna vilja åka dit igen innan jul å handla färdigt alla julklappar, men att få dit tobbe en gång till inom så snar framtid känns om ett omöjligt uppdrag.

Btw, kan berätta att mina föräldrar e i Marocko just nu på semester. Varje dag får jag ett sms om hur varmt de e, att dom badar, att dom e på olika utflykter, hur solbrända dom e osv osv. Jag blir inte alls avundsjuk, alla vet ju att jag älskar kyla å mörker!
Jag tycker de e kul att dom e på semester, de e dom värda, men varför blev jag lämnad kvar i kylan? =P
Men nästa år e de min tur, då ska jag å tobben bege oss till egypten!! 

Nä, nu räcker de för idag!
Hare gött!!

// Miss Universum

RSS 2.0
Test