Zelda e en katt

För en stund sen kom jag å cissi hem efter att ha gått på stan ett par timmar. Såg så mycke jag ville ha, men inte kan köpa eftersom jag måste spara pengar.
ÅH, VA JAG HATAR ATT SPARA PENGAR!!!
Men vi hade väldigt trevligt iaf. =)

Nu sitter vi å slöar i soffan, medans hennes hund tuggar sönder alla kattleksaker. Hon har redan käkat upp två råttor å en boll. Jag funderar på om hon har lite kattgener i sej för innan lekte hon me en pling-boll som katter gör, slog på den me tassarna å kastade upp den i luften för att fånga den. Jag har aldrig haft nån hund så detta kanske e normalt beteénde, men jag tror ändå att hon har lite katt i sej. =) 

Tobbe å Mattis har vart å inomhusklättrat i Sthlm, men e påväg hem nu. Så de gäller att passa att njuta av bara kvinnligt sällskap. =P
Ikväll blir de tacos å melodifestivalen å Ännabännäna. =)

// Miss Universum


Hem igen

I eftermiddag/kväll åker jag tillbaka till Örebro igen. Tillsammans me Tobben, Cissi å Mattis. De ska bli roligt att hänga hela helgen ihop. Jag har en svag känsla av att Mattis å Tobbe kommer tröttna på mej å Cissi rätt fort, vi har en tendens att bli lite för galna, för skrikiga, för skrattiga, ja, vi har helt enkelt för roligt tycker dom. Men vi kommer säkert tröttna på dom me så de e ömsesidigt. =)

Först ska jag duscha, åka in till stan en sväng, äta, packa å sen åka. =)

// Miss Universum

Snöregn

Hela dagen har de snöregnat här.. så snart blir de väl blask.. å de e väl bra för då kanske våren kommer nångång, men sån tur har man väl inte. För troligen så kommer väl all snöregn frysa till is å de kommer bli glashalt.. blä..

Ikväll har Tobben uppträtt i en deltävling, min alldeles egna lilla superstar. Snyggast å duktigast av alla. =)
Å när vi kom hem så åt vi pizza, mmmm, de va gott! 

Å nu sitter jag här å jäser å ska snart lägga mej. Imorn bär de av mot Örebro, me bil! Skönt att slippa åka tåg i dessa tider. =)

// Miss Universum


Födelsedagsfirande

Nästan hela dagen har jag varit hemma hos mina föräldrar å firat min pappa, som fyllde år igår, å även firat min bror som fyllde år för snart två veckor sen. Å då fick jag äta mamma-mat å tårta! Mums! =) De va mysigt att va hemma å bara va. =)

Nu ikväll ska jag försöka ta tag i de där me att skriva "personligt brev" så att jag kan börja söka jobb nångång.. usch, jag hatar att skriva sånna brev. De känns så barnsligt å påhittat alltihopa.. 50 spänn till den som gör de åt mej! =)

Först ska jag dricka te å äta nybakat bröd so jag fick me mej hem från mamma. Sen ska jag skriva "personligt bajs-brev".. kanske..

// Miss Universum

Sol sol sol

Idag skiner solen, de gör att man blir lite mindre arg på all snö faktiskt. Å min far fyller år, ska fira honom imorn. Så snart ska jag dra ut på stan å leta present. Å sen ska jag tillbaka till soffan. =P

Igår lekte jag me Sanna, de e alltid lika underbart kul att träffa henne!! De e i sånna stunder jag längtar tillbaka hit, då jag vill va nära alla mina gamla kompisar.. Men nu ska jag inte deppa ner mej. De va skitkul iaf!! =)

Nu ska jag göra mej i ordning å sen dra ut. Adjö!

// Miss Universum

Green Day!!

Så där ja, då har man precis köpt biljetter till Green Day! Gick upp extra tidigt för detta, men de va de värt!
Så den 5 juni smäller de! WOHOO!!! =D

// Miss Universum

Softisch!!

Hittills idag har jag inte gjort nånting! Så skönt! Jag å tobben har kollat på "sommar med göran" å vi tyckte den var riktigt rolig, de va våran humor. =) Nu kollar han på nån actionkomedifilm å jag hänger på nätet å kollar efter märkesskor å drömmer om att jag nångång kommar va jätterik så jag kan köpa alla skor jag vill ha. Japp.. de e bara att fortsätta drömma för de lär ju inte ske än på ett tag.. Iaf, så sitter jag å kollar skor å lite kläder, försöker hitta nått till examamen. Men jag tycker de e svårt att hitta nått snyggt, jag får nog lugna mej lite tills alla vårkläder kommer, då kommer jag hitta DEN klänningen å DOM skorna på en gång. =)

Btw, kom på att jag har glömt att visa ett linne som jag köpte för en månad sen. Mönstret är handmålat av Sandri å jag tycker de e så otroligt snyggt!! Vill ni ha så kan ni beställa genom mej. =)// Miss Universum


Sportlov!!!

Då har man äntligen fått en veckas sportlov, underbart! Jag tänker inte sporta, men lov ska jag ha. =P Begav mej till Borås direkt efter skolan så nu sitter jag hemma hos Tobben å myyyser!

Kl. 20.00 svt 2 kommer en dokumentär om Ola Salo, om man gillar honom å vill se de.
Å de vill man ju. =)

Japp, de va allt. Nu ska jag gosa/plåga Tobben. =)

// Miss Universum

Dags att bli 08!

Elle, de e ju inte riktigt dags än, men i maj så flyttar jag till stockholm en månad å gör min slutpraktik. Jag tror de blir jättebra, jag kan inte förneka att jag e lite nervös, men jag e säker på att de blir bra. =)

Å imorn efter skolan e de sportlov å jag drar hem till borås, till goseposen! De ska bli sååå skönt att komma bort från allt en vecka å bara mysa å roa mej å slappa å göra precis va jag vill. =)

Nu ska jag hämta tvätten sen e de dags att börja packa! =)

// Miss Universum

Överraskning!

Idag när jag kom hem hade jag fått ett jättestort vykort av min kära tobben! De va ett försenat allahjärtansdag-kort å jag blev så gla!! Han förklarade sin kärlek för mej å jag va nära att börja lipa av glädje. De låter kanske jättefånigt att lipa över ett vykort, men ibland räcker en sån liten gåva för att alla problem ska försvinna å man blir bara uppfylld me lycka! Å de märks att han känner mej, me tanke på hur kortet ser ut.


Ett rosa kort me katter, passar mej utmärkt. =)

Efter skolan var jag å tog den andra hepatitsprutan. De gjorde jätteont idag oxå, men smärtan gick fortare över. Imorn e de utvecklingssamtal.. jag tror de kommer gå bra. Jag måste tänka så iaf annars kommer jag inte kunna sova inatt. =) Så ja, jag tror de kommer gå bra imorn. Å gör de inte de så tar jag de då. =)

// Miss Universum


Tulpanens dag

Idag e de tulpanens dag, den fyller 20 år. Så nu vet ni de. =)

Idag läste jag på nätet att Green Day kommer till Göteborg 5 juni! Jag har velat se dom i flera år, men de har aldrig blivit av, men nu så tror jag banne mej att jag ska slå till. Tobben ville oxå gå så de ser ljust ut detta. =) Dessutom e de en vecka innan examen så jag skulle kunna önska mej en biljetter i examenspresent av moren å faren. Kan de bli bättre?! =D

// Miss Universum


Promenad i solsken

För att inte deppa ihop helt på denna överskattade dag så bestämde jag mej för att ta en promenad i solskenet. Å de va underbart! De va varmt å skönt å de bästa va att jag såg hur de töade på vissa platser pga solen. =D
När jag hade gått en stund satte jag mej ner på en bänk för att lapa lite sol. Jag blev helt blöt om baken, men de va de värt! Jag satt å drömde mej bort till examen å hoppas på att de e riktigt soligt då. =)// Miss Universum

Alla hjärtans dag..

Då va de alla hjärtans dag. Jag har alltid tyckt att denna dagen e lite överdriven å har inte firat den så mycke. Men de skulle ju va roligt att mysa lite extra me sin käresta.. men jag e här å han e i borås.. vi har inte firat en enda alla hjärtans dag ihop. Första året va jag här å han i ulricehamn, minns inte varför vi inte sågs. Andra året va jag i gävle på praktik å han i karlskoga å nu e jag här å han i borås. Anledningen till att vi inte ses e pengar. Vi kan inte ses varje helg, de blir för dyrt å jag kommer ju hem nästa helg då de e sportlov så vi får väl mysa lite extra då. =) men ändå, trots att jag egentligen inte bryr mej om denna dag, så blir de lite extra tomt... Men jag dricker te ur min jag-älskar-dej mugg som jag fick av honom i julklapp så mår jag lite bättre. =)Idag skiner solen jättemycke, tänkte jag skulle ta mej en promenad så jag får lite solenergi på mej. =)

// Miss Universum

Melodifestival del 2

Ikväll e de melodifestivalen del 2, de får man inte missa. =)

Idag har jag tränat, pumpat cykeln, försökt plugga å nu ska jag laga mat. Idag blir de kycklingwook me currysås! =)

// Miss Universum

Fredag

Då har de äntligen blivit helg! Jag ska plugga hela helgen förut imornkväll då jag självklart ska kolla på melodifestivalen. =)

Idag har vi haft besök av en svensk-spansk tolk som pratade om juridik. Vi pratade främst om äktenskap, samboskap, vem som ärver vem osv. Jag har kommit fram till att jag ska gifta mej så slipper jag fylla i en massa papper. De känns smidigast så, åså får jag ju en fin klänning å en diamantring å en hel dag me bara skojj. Så jag förenar nytta me nöje helt enkelt. =)

Idag fyller min lillebror 20 år, grattis bror! =) Jag minns när jag fyllde 20, då kom hela släkten på kalas på dagen, sen på kvällen hade nåra kompisar fixat en överraskningsfest till mej. Elle de kanske inte va på samma dag.. hm.. jaja, de va roligt iaf. =)

Nu ska jag försöka plugga, har en svenska redovisning på måndag som jag inte e klar me.. JAG HATAR SVENSKA REDOVISNINGAR! JAG HATAR ATT VA IFRÅN TOBBEN PÅ HELGERNA! AAAHHHHH!!!!

Så där ja, nu mår jag bättre. Dags att plugga!

// Miss Universum

Rejäl promenad

Idag va de friluftsdag. Jag, torsken, ännabännäna å mickis skulle gå på en liten promenad. En promenad som varade i typ 2 timmar å 20 minuter. Spåret som vi följde va mycke längre än va vi trodde, vi gick å gick å gick mitt i skogen å bland varningsskyltar om att militären har skjutövningar.. hm.. då blev vi lite oroliga men då kom typ en plogbil som gav oss skjuts en liten bit, ut ur skogen till vägen igen. Haha, de va riktigt roligt. =)
Hade de vart sommar å varmt så hade de inte vart så jobbigt, men de va mycke snö å kallt imellanåt. Ett tag tänkte jag att vi aldrig kommer komma fram, men de gjorde vi tills sist.
Men jag måste säga, trots att promenaden blev lite överdrivet lång å jag känner att jag aldrig mer orkar röra mej, så hade vi fruktansvärt kul. =)

Nu ska jag typ sova. Nja, kanske inte än, men de blir tidigt ikväll för jag e helt slut efter dagens bravader. =)

// Miss Universum

Så roligt så roligt!

Idag har vi haft mycke att göra i skolan, men de har varit kul så tiden bara rusade iväg.
Först va de taltolkning i halvgrupp, de gick asbra. Sen hade vi tsptolkning ensamma me lärare å de gick oxå jättebra. Läraren sa att jag verkligen har uvecklats å att de syns att jag tar till mej de dom säger. Jag blev så gla så jag nästan började gråta. Flera gånger har jag tänkt att jag ska börja jobba på ica, men den känslan va tydligen helt fel. =D
När man inte tolkade me läraren, fick man tolka stand-up komedi. De va otroligt roligt!! Väldigt svårt för de e högt tempo å de e skämt som e svåra att göra om på teckenspråk, men ack så kul! De borde vi göra jämt tycker jag!

Å nu sitter jag på jobbet. Personalen får äta tillsammans me eleverna å idag bjöds de på kyckling å de e inte fy skam vill jag lova! Tro ni att jag blev gla elle? Jag blev väldigt gla! =)

Ja, jag kan kort å gott sammanfatta denna dagen som en bra dag. =)

Imorn e de friluftsdag.. inte så roligt kanske.. men jag ska göra de bästa av situationen. Jag ska ta me varm chokla, smörgås å after eight. Å självklart ha på mej tusen lager me kläder. =)

// Miss Universum

Mmm, prinskorv. =)

Jag sitter å äter prinskorv i väntan på att maten ska bli klar. Ganska dumt, för när maten e klar kommer jag vara mätt men men. Prinskorv e så gott så jag kan inte låta bli, skulle bara haft lite julmust hemma oxå. Jaja, man kan inte få allt här i världen. =)

Japp, då har vecka 6 börjat. Haft två taltolkningar idag, en gick bra å en gick dåligt. Man ska ju ha en bra balans. =P

// Miss Universum

lika tråkigt som vanligt..

Då bar de hemåt mot örebro igen efter en underbar helg. Sitter på tåget å deppar.. alltid lika *censur censur censur* jobbigt. Men nu e de bara två veckor kvar till lovet å då får vi cs en hel vecka. Men de hjälper ju inte mot min ensamhet på nu.. Men två veckor går fort (intalar jag mej för att må bättre)..

Jag tror Sivan har fått urinvägsinfektion. Stackars gosesivan, hon har sprungit på toa en miljon gånger å dessutom gjort sin behov på andra platser vilket hon aldrig gör annars. Jag ska ringa doktorn imorn å fixa lite medicin.

Såg självklart melodifestivalen igår, shit vilka dåliga bidrag. De va de sämsta startfältet på länge. Jag hejjade på Ola å Salem Al Fakir, å dom gick ju vidare så jag måste ju har bra smak. =P

Nu ska jag plugga, måste ju passa på när jag ändå inte har nått bättre att göra på tåget. =)

// Miss Universum

Ni vet va som gäller?!

Jo, ikväll börjar melodifestivlen, som jag e ett hängivet fan av. =) visst, jag tycker de e ganska tjatigt att de e så många deltävlingar å de känns lite jobbigt att ursprungsschlagern inte e lika aktuell längre, men jag tittar ändå för de e väldigt roligt. =)

Så mina vänner, kl 20 ska vi alla sitta i soffan me cola, popcorn å ett glatt sånghumör. =)

// Miss Universum


Äntligen påväg!

Efter 1½ timmes väntan på tåget e jag nu äntligen påväg till borås. Tåget skulle gå 13.10 å när jag såg att de va försenat till 14.36 blev jag asarg, så svårt kan de väl inte va att få bort snön? Men de va inte snöns fel, inte sj:s heller. En person blev påkörd av tåget, därav förseningen. Så jag kunde faktiskt inte skälla på någon. Å nu e jag påväg iaf, jag hoppas bara att jag inte behöver vänta alltför länge på nästa tåg (byter i herrljunga).

Jo, jag satt å funderade på hur fort tiden går å började göra en lite nedräkning:
2 veckor kvar till sportlov!
6 veckor till påsklov
8 veckor till Tanzania!!!! Fattar ni, bara 8 veckor!!!

Längre än så orkar jag inte räkna ner. Ni förstår min poäng, tiden går fort. =)

Va ska jag göra i helgen då, undrar säkert ni.
Jo, ikväll landar jag i borås, tar de lugnt bara. Tobben spelar i en tävling ikväll (rockkarusellen), men han kommer hem så småningom å då blir de mys. =)
Imorn e de födelsedagskalas hos Tobbens ena syster, sen på kvällen e de dags för MELODIFESTIVALEN! Måste ses!
Å på söndag gör jag så lite som möjligt innan de bär av hemåt till örebro igen.

Japp, nu vet ni de. =)

// Miss Universum 


Sovmorron!

Idag har vi sovmorron, som vi alltid har på torsdagar. =) Å för en gång skull gick jag upp jättemycke i tid, jag hinner ju t.o.m sitta här nåra minuter. Inte dåligt. =D
Idag ser de ut att va bättre väder, så nu går de nog att cykla till skolan. Igår fick jag gå å de va inte en lätt liten promenad. Nä, de gällde att kämpa sej fram genom snöhögar å typ snöstorm. Men idag e de lugnt. =)

Ja, nu ska jag bege mej till skolan.  Ha en bra dag!

// Miss Universum

Tänk om..

Tänk om man kunde vakna en morron å känna sej utvilad, känna att de e hur lätt som helst att kliva ur den varma sängen å ge sej ut i snön, som man hatar, för att ta sej till skolan.
Tänk om man kunde vinna lite pengar så man slapp spara, för de e så tråkigt att inte få shoppa när man vill.

Japp, de va dagens tänk-om- i-landsproblem. =)

Idag har de gått bra i skolan, roligt me rollspel! Sen helt oväntad fick vi tillåtelse till sovmorron imorn, underbart!! =)  

// Miss Universum

Inte ica idag

Idag ska jag inte jobba på ica, nä, jag ska bli tolk. =) Rollspelstolkningen va jättesvår å den blev inte helt bra, men känslan va att jag gjorde mitt bästa å resten av mina tolkningar gick bra så därför va de en bra tolkdag idag. =)

Nu ska jag återigen, för sista gången, sätta mej ner me engelskahäftet. Å sen ska jag aldrig röra de mer! =)

// Miss Universum

RSS 2.0
Test