Bröllop

I lördags var jag på bröllop me 50-tals tema. De va kul att se att alla hade gått in för de å verkligen hade snygga 50-tals kläder på sej. De va ett trevligt bröllop me mycke prickar å twist-dans. =)

Igår jobbade jag å efter jobbet åkte jag å tobbe till cissi å mattis å blev bjudna på mat. Hur gott e de inte att bli bjuden när man e ashungrig?! =D

Idag ska jag tvätta jättemycke, de blir mycke tvätt på två personer.

Nu ska jag betala räkningar, de e de roligaste man kan göra. =P

// Miss Universum

Härlig nyhet

Igår fick jag veta något underbart roligt som gjorde mej så gla så jag nästan började gråta! De va precis va jag behövde! Så idag e jag på bra humör! =D

// Miss Universum

FY!!!

Grattis Sverige, SD är nu med i riksdagen! Jag blir så otroligt arg, upprörd, rädd, orolig!
Hur tänkte man när man röstade på dom? Man undrar ju vart Sverige är påväg.
Alla andra partier har ju sagt att dom vägrar sammarbeta me SD så egentligen, va ska dom in i riksdagen å göra? Vi kan ju räkna med att det kommer bli en hel del diskussioner inom politiken nu iaf.

Jag tycker detta är så otroligt pinsamt, att de finns människor som tycker det är så farligt med andra kulturer i Sverige så att man måste rösta på ett främlingsfientligt parti?!

Usch, jag skäms!

// Miss Universum


Härligt firande

Oj, va jag har blivit firad! Som jag har skrivit så hade jag lite kalas för mina föräldrar å tobbes familj på självaste dagen i torsdags. Sen i lördags hade jag storkalas me mina syskon hemma hos mamma å pappa.
Jag har fått många presenter å ätit mycke tårta! =D Jag fick bl.a. lite heminredningssaker, två parfymer, ett halsband, bluetooth till mobilen å en massa presentkort! Vadå för nåra, undrar ni. Jo, de ska jag lista upp!

Presentkort:

- massage me heta stenar
- smink
- middag på grekisk restaurang
- skor
- frisörbesök
- skor igen

Precis va jag behövde!! =D

Bilder från kalaset kommer snart, ska bara hitta kamerasladden! =)

Förresten, idag e katterna hos veterinären för att steriliseras.. känner mej som världens elakaste! Men de e tvunget, kan inte ge dom p-piller hela livet å vill inte (eller jo, jag vill men har inte plats) ha kattungar. Så ni förstår ju själva! Men dom ska få mycke fjäsk å kärlek så dom fortfarande tycker om mej. =)
Så nu ska jag äta, sen åka å hämta dom!

Ha´re gött, igelkött!

// Miss Universum


Grattis!

Grattis till mej själv på min stora dag! =D jag kan inte hjälpa de, men jag älskar att fylla år! Äta tårta, öppna paket, få besök; underbart! =)

Så ha en fortsatt bra dag till mej själv. =)

// Miss Universum 

Städa städa

Jag håller på att städa för fullt nu! Igår städade jag ALLT i hela lägenheten förutom golvet, som jag tar idag. Så nu väntar jag på att de ska torka. Å sen ska jag tvätta! Sen e jag klar me alla bestyr å e alldeles redo för att ha kalas imorn! Då kommer mor å far å tobbes familj, sen har jag kalas för släkten på lörda, men då hemma hos mor å far istället. De blir liiiite för trångt annars. =P

Japp, nu ser de torkat ut så nu har jag ingen ursäkt till att sitta ner längre.

Förresten, idag e de min sista dag som 24-åring. Ikväll ska jag sitta å känna in allt runt omkring för att minnas denna allra sista dag. =)

Ha´re gött!

// Miss Unviersum


Ullared

Då har jag å Tobben vart å spenderat för mycke pengar i Ullared. =) Vi köpte allt möjligt, dels sånt måste ha; toapapper, tandkräm m.m, men även saker till oss själva. Tobben köpte en hel del kläder, själv hittade jag knappt ingenting, bara två luvtröjor å lite underkläder. Vi köpte oxå sällskapsspel, skivor, filmer, tråkiga saker till bilen (typ motorolja) å.. ja, lite allt möjligt. Roligt va de! =)

Idag tog jag den sista twinrix-sprutan så nu blir jag aldrig smittat av hepatit. =)

Å förresten, idag e de bara tre dar kvar tills jag fyller 25. AAAHHHH!

// Miss Universum


Kalas

Idag ska jag på kalas, ska fira min systerson Carl som fyllde 6 år igår. Tänk va tiden går fort, den lille busen e redan 6 år!


Liten har blivit stor!

// Miss Universum

RSS 2.0
Test