Vem har rätt?

Miss K fick ett par tygskor i födelsedagspresent av hennes pojkvän. Tyvärr va dom i fel storlek, så hon måste byta. Då inte hennes storlek fanns inne, har hon väntat i flera veckor på att hennes storlek ska komma till affären.
Igår hade dom äntligen kommit in å Miss K kunde byta.
Glad i hågen fortsatte hon å hennes pojkvän att gå på stan, då plötsligt Miss K hittade dom perfekta gladiatorsandalerna.
Ni vet, man har letat å letat å plötsligt hittar man dom, man kan t.o.m höra en hallelujakör sjunga i bakgrunden!
Så självklart vill hon köpa dom. Hon hade glömt sin plånbok hemma å bad sin pojkvän att lägga ut pengar så länge.
Då säger han: NEJ! (hur man nu kan säga nej till att köpa skor).
Hans argument e: då tar ju dom fokus från skorna du fick av mej, dessutom e dom fula. (nu va de ju inte han som skulle använda dom.)

Vi har diskuterat detta i klassen å vi tycker de e helt fel. Han hade köpt ett par tygskor, detta va gladiatorsandaler. De e två HELT olika skor!
Han tycker de e okej om hon köper dom om ett par veckor, men inte samma dag som hon får rätt storlek på sina födelsedagsskor.

Jag tror att problemet e, att enligt oss tjejer som har pratat om detta, finns de inte bara en sko. De finns en tygsko, gympasko, sandal, stövel. Alla har olika användningsområden.
Men enligt killar, detta e min teori, så kanske alla skor e EN sko. Därför spelar de ingen roll vilken typ av skor Miss K köper, hon ska inte köpa skor samma dag helt enkelt.

Va tycker ni? E de en tjej/killgrej att vi har olika uppfattningar?
Eller har hennes pojkvän bara helt enklet FEL?

Skriv gärna era åsikter om detta!

// Miss Universum

Kommentarer
Postat av: linn

dessutom, bortsett från alla dessa olika skor, finns det olika färger också! man får köpa hur många skor man vill, så länge det inte är två par exakt likadana i samma färg, är dom i olika färg eller olika modell går det bra. alltså kan man ha huuuuur många skor somhelst utan att det blir för många!

2009-04-17 @ 17:55:52
URL: http://linnjonasson.blogg.se/
Postat av: Miss Universum

Precis min åsikt! Tack för detta smarta uttlåtande!

2009-04-17 @ 18:02:48
Postat av: Anna

Självklart är det så för oss tjejer att det finns många olika sorters skor. Och vi är noga med att ha skor till olika tillfällen, vardags, fest, kalas mm. Killar har oftast bara ett par skor och de skorna går de i jämt, spelar ingen roll vart de ska.

Jag kan visserligen förstå att killen kanske tyckte att hans flickvän var lite taskig mot honom i detta fallet, men det ju inte hennes födelsedag denna dag och hon fråga om hon kunde låna pengar, inte att han skulle betala dem. Men jag hade kanske också blivit lite sårad om jag köpt ngt och sen bli förfrågad om det.

Ha en bra helg!

2009-04-17 @ 18:29:46
URL: http://internatanna.devote.se
Postat av: Bonden

!!!!!!

Fasst i detta fall så är det ju så att "kilen" har fler par än Miss K. han ville bara att hans skor skulle vara samtalsämnet där hemma. Men eftersom jag vet resultatet och att pinkmary säkert har dom i sängen just nu så är jag glad för Miss K´s skull =) killar får inte ha åsikter om tjejers skor. Punkt.Puss =)

2009-04-17 @ 21:14:45
Postat av: Torsken

några dagar senare kommer torskens kommentar:

han har fått allt om bakfoten å det har absolut ingenting med killar å tjejer att göra...det har vi bevisat med hjälp av vår test person: ERIK ! :D

2009-04-19 @ 17:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test