Dumma lilla by!

När man ska gifta sej, å inte e rik, så e de väldigt dumt att bo i en liten stad. Eller nu bor vi ju i en liten större stad, men vårt bröllop ska ske i den lilla staden. Å där kryllar de inte av festlokaler! Särsklit inte när vi INTE vill ha catering!

Vi har hittat en väldigt mysig, billig lokal, nära kyrkan å staden. MEN de finns inga möbler eller porslin så det får vi hyra nån annanstans.
Sen har vi hittat en annan lokal me porslin och möbler, MEN lokalen är ganska ful å ligger mycket längre bort ut på landet.

Japp.. de va dom alternativen.. Om vi hittar allt vi behöver att hyra så e de ju inga större problem (beroende på vad de kostar såklart), men hittar vi inget får de bli den andra lokalen.
Å egentligen, va spelar de för roll! Huvudsaken e att dagen blir rolig å att alla mina nära å kära finns på plats.

Men de e ändå irriterande när de inte klaffar på en gång.

// Miss Universum

Kommentarer
Postat av: Sandra

Dumma BY!

2011-08-29 @ 16:13:26
Postat av: anna

Kan ni inte ha stolknytis? Alla tar med varsin stol...det kan ju bli askul och snyggt. Eller kör med långbänkar med lite tyg över. Glas kan ni köra med plast, det ser ut som glas ändå, bara bröllopsparet får glas så ni kan skåla så det hörs. Å sen kan ni köpa stor uppsättning tallrikar på ikea...den där brunakiga som är asbillig!

2011-08-29 @ 17:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test