Karlstad, here I come!

Idag ska jag till Karlstad å hälsa på min kära vän Sandri som ska ha 25-årsfest! Bananen å Torsken ska oxå dit så de kommer att bli sååå roligt! =D 
Jag e ledig idag å tog sovmorron å de va så skönt! De va längesen jag fick sova ut, underbart! Skönt att va utvilad eftersom jag ska bila till Karlstad själv. Tänkte först ta tåget men de kostar flera hundra kronor mer än om jag åker själv i min bil.
De e tråkigt att tågresor e så dyra! Fast de e Tobbes fel att jag e sent ute!
När jag för några veckor sen kollade va tåget skulle kosta så va de inte så farligt dyrt, men då bestämde vi att Tobbe skulle följa me å att vi då skulle ta bilen. Men häromdan så ändrade han sej å då hade givetvis biljettpriserna gått upp en hel del, så de blir till att bila själv. Visste ni de att man inte för köpa sista-minuten biljett när man har fyllt 25?! Så fånigt!!

Nä, nu ska jag packa, luncha å sen bege mej! =D

// Miss Universum


Kommentarer
Postat av: a

fast vadå, jag köpte ju sista minuten i augusti. Jag var 25. Kom ihåg att du är mer än 25 nu :)Men det är löljligt hur som. Borde va gratis! Sånt gillar vi.

2011-11-09 @ 18:11:28
Postat av: Miss Universum

Åh, jag skrev fel. Jag menade såklart när man e över 25, typ 26. =P

2011-11-10 @ 16:16:46
Postat av: a

Vi hade en diskussion om det på jobbet i veckan, det är fler som upptäckt detta. Så det måste ju vara en ny regel. Alla borde få billigare tåg!

2011-11-11 @ 16:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test